![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 34 - 35 - 36 | |
![]() AmiDaDeer ![]() |
Już kilka(naście) dni temu się to pojawiło na DF2.ru, ale zastanawiałem się, czy warto poświęcać na to całego posta. Cóż... Ktoś mnie wyręczył. :P |
![]() Sawyer ![]() |
Offtop@ <hejt_mode_on> Nie Hobbicie, nie zrobi Forge bo my będziemy pierwsi, nasze Forge lepsze, jeee <hejt_mode_off> Tak na poważnie, widzę że coś ruszyło w tej kwestii, jednak dalej myśle że jeszcze sobie "trochę" poczekamy. :P |
![]() AmiDaDeer ![]() |
Coś, co nie wiedzieć czemu przeoczyłem... Tłumaczenie z grubsza:
Pierwsza publiczna wersja HotA planowo będzie zawierała: - miasto Przystań ze wszystkimi "składnikami" - nowe artefakty, + łączone - nowe obiekty, + dekoracje - kampanię HotA, + filmiki - główne menu i interfejs [?] w stylu projektu - więcej nowości* * - poprawienie oryginalnych grafik, obiekty dekoracyjne z kanałem alfa, najprostsze artefakty-eliksiry, może też kilka nowych neutralnych jednostek i autorskich map, no i inne, które mają szansę się dostać przed premierą Instalowane na Heroes III: SoD, posiada wparcie moda HD. Wedle koncepcji nadal najważniejszym jest, jeśli to możliwe, ażeby zachować oryginalny styl i żeby innowacje nie zaburzyły ogólnego balansu. Wszelkie nowe tereny, nowy format map z 3 lub więcej poziomami i dowolnym rozmiarem, machiny wojenne, jeszcze więcej nowych obiektów, alternatywy, wszelkie funkcje ERy (w wersji następnej po pierwszej) i opcje z TE/WT/WoG, inne nowe miasta, wiele nowych kampanii/map i wszystko, czego sobie tylko dusza zapragnie - tego w pierwszej wersji nie będzie. Prawdopodobnie jednak kiedyś to się pojawi, choć powyższe rzeczy wymagają pracy, której i tak jest wystarczająco dużo, i nie warto się nad nimi rozdrabniać [?]. Team nie odpowiada za wszelkie wersje alfa krążące w sieci. |
![]() AmiDaDeer ![]() |
Takie tam... 1.Na Heroes Community Docent Picolan pokazuje screen z najnowszej wersji dodatku i informuje, iż główne problemy dotyczą aktualnie programowania i że błędem była praca na kodzie SoD. Dlatego właśnie następna wersja będzie opracowywana na podstawie silnika ERA. :P 2.Na oficjalnym forum zaś XEL na pytanie o muzykę stwierdził, że najbardziej prawdopodobny jest motyw Regny z MM8. |
![]() Blade ![]() |
Wiadomo, że to tylko (lecz dla niektórych AŻ) kolejny screen, ale... to jest piękne! Takie starania nie mogą pójść na marne, to musi wyjść :) A jak już wyjdzie, to chyba będę cały weekend siedział przed kompem, mimo że czasu na granie coraz mniej :) Tak w ogóle to mogliby dawać więcej tych screenów. Nawet jeśli ukazywałyby one jakieś drobne, kosmetyczne wręcz, zmiany. |
![]() Alamar ![]() |
No, w screenach i obietnicach to zespół Rożka zawsze był dobry. :P Liczę na to, że tym razem pójdą za ciosem i na tym się nie skończy. |
![]() AmiDaDeer ![]() |
Prawdopodobnie jeszcze trochę to potrwa... Z programistami zawsze jest problem z tego co widzę. I jeszcze jedno - ten nowy obiekt na dole (Anchor Bay - Zatoka Cumownicza?) w tym momencie podobno nie działa, dlatego też nie pojawi się w pierwszej wersji dodatku. ;P EDIT: Docent Picolan na DF2.ru:
this one [zaproponowany utwór dla Regny] is slightly sad/dramatic. the point is - general covetown 'atmosphere' much more joyful. but anyway it all just for v1, for HotA v2 will be recorded a brand new one (by me), I promise |
![]() masturbator1000 ![]() |
ja mam bete dodatku jak ktoś chce mogę wysłać |
![]() edeksumo ![]() |
Jak możesz to mi wyślij ;p |
![]() Blade ![]() |
Taa jasne, kolejny gość, który będzie siał zamęt wersją alfa. |
![]() AmiDaDeer ![]() |
Indeed, nie jest to fajne ani tym bardziej w porządku. Jednocześnie jednak twórcy chyba sami sobie odpuścili poszukiwanie nielegalnych źródeł bety, zaznaczając jedynie, że jest niestabilna i służy de facto tylko podziwianiu grafiki. Poza tym nasz kolega nie podaje na forum żadnych linków, tylko przesyła je prywatnie. No ale z nickiem trochę przesadził. :P |
można sobie zobaczyć jak wygląda nowy zamek i co w nim jest . Jak ktoś chce to proszę o priva to podam linka, lub na gg napisać :D |
![]() Irhak ![]() |
Cytat: Żeby tu było coś takiego jak priv...Jak ktoś chce to proszę o priva A twórcy prosili o nierozpowszechnianie tego 'cuda', które wyciekło im przez palce. ;) |
toć działa ładnie, jest jeden dodatkowy zamek do sod'a tylko że po rusku(nazwy jednostek) ale można grać |
![]() AmiDaDeer ![]() |
W sumie... to co z tego? :P Nie chcą, to lepiej nie rozpowszechniać. Dla zasady. Choć w sumie co mnie do tego, drogą prywatną i tak to się rozejdzie... ale dawanie linków do bety tutaj jest właściwie zabronione. |
aha ok, to nie będę naruszać zasad, jak coś to można na gg napisać do mnie mam numer w profilu |
![]() Cheshire ![]() |
Mam pytanie, czy w tym fanowskim dodatku miasto to będzie powiązane fabularnie ze światem Enroth? To ma być miasto piratów z Regny, czy ot tak nie wiadomo skąd? |
![]() AmiDaDeer ![]() |
Z tego co wiem nie muszą to być piraci z samej Regny, lecz z jakichkolwiek wysp czy krajów. Na pewno jednak fabuła będzie związana w dużym stopniu z MM - tytułowy Róg Otchłani - jak i trzy inne artefakty - mają pochodzić od samych Starożytnych. :P Inna sprawa że pojęcia nie mam kim będziemy dowodzić w kampanii. |
Czy Hota będzie współgrał z Wogiem? Czy będzie osobny dodatek instalowany na zwykłego SoD-a? |
![]() avatar ![]() |
Masturbatorze, przecież masz wersję alfa to wiesz... |
strona: 1 - 2 - 3 ... 34 - 35 - 36 |
temat: [ważne] Horn of the Abyss - archiwum |
![]() |