Witaj Nieznajomy!
|
temat: [mod] Zemsta Odrzuconych komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
ponury |
Wczoraj rano wpadłem na pomysł, by stworzyć mod. Mam już większość koncepcji i stronę internetową o modzie. To ona: http://www.zemsta.vgh.pl Obecnie szukam ludzi do Teamu. Wszelkie niedociągnięcia na stronie proszę zgłaszać. |
Dark Dragon |
Co ma w nim być? Jak jest fabuła? [pewnie - nowe jednostki, które się pojawią w modzie zostały odrzucone i teraz wracają?] Co się zmieni? |
ponury |
Cóż, mod zmodyfikuje Loch, Cytadelę, Nekro i Twierdzę oraz zastąpi Żywioły innym miastem. Rzecz jasna nawet jednostki z Wrót Żywiołów, zostaną wykorzystane mimo że, miasto zostanie zastąpione. Fabułę opracowuję(sam, jak na razie :( ). |
Sharpshooter |
Zgłaszam błąd na stronie. W logo masz "odrzuconvch", przynajmniej tak to wygląda. Radzę poprawić. Edit: W nazwie tego tematu też masz błąd. |
ponury |
Trang popraw mi nazwę tematu. Proszę. |
Dru |
Jesteś żałosny, tak samo jak cały ten twój *Mod* Zamiast ogłaszać wszystkim wszem i wobec, że planujesz stworzyć dodatek, najpierw coś zrób w tym kierunku. Po upadku mojego Moda doszedłem do wniosku, że prezentowanie i ogłaszanie swoich planów powinno nastąpić dopiero gdy projekt jest ukończony PRZYNAJMNIEJ w 50%, bo to co teraz zrobiłeś jest co najmniej idiotyczne jeśli nie obija się o kretynizm Przynajmniej inne ekipy czy osoby, coś zaprezentowały przed publikacją, a ty jedynie obietnice i puste działy na stronie..... Jeśli chcesz by ktoś zwrócił na Ciebie uwagę, lub jeśli chcesz się dowartościować znaj inny sposób.... |
Sheensherr |
A na kiedy mniej więcej planowana jest wersja alfa. ;P |
ponury |
Dru: Bez komentarza. Sebolol: Przy pomocy(dużej) kogoś(kilku ktosiów), to za pare miechów. Chciałbyś dołączyć do mojego Teamu? EDIT: Jednak skomentuje. Strona jest jeszcze nie dopracowana, a większość moda już obmyśliłem. |
Dru |
Heh, właśnie, obmyśliłeś..dokładnie o tym mówię...... Lepiej by brzmiało sformułowanie: a większość moda już ZROBIŁEM. Było / Jest? Wielu takich co już „obmyśliło”, ale jakoś nikt nie ma ochoty zrealizować „obmyślanego” wcześniej planu.... często sam autor.... No, ale cóż... Nie pozostaje mi nic innego niż życzyć Ci powodzenia w realizacji *Moda*! Sebolol, Ty również jesteś żałosny :P |
ponury |
Sie jeszcze ździwisz Dru. Poczekaj rok czy dwa. |
Dru |
Za rok czy dwa nie będę nawet o Tobie pamiętał...... jednakże trzymam kciuki! tzn. pazury :P. |
Sebadol: A co Alf ma wspólnego z tym modem? :) |
ponury |
Zamykam prace nad modem. Tematu proszę nie zamykać, bo może się jeszcze ruszę. |
Sheensherr |
Sebadol?? ;P |
ponury |
www.zemsta.vgh.pl Zemsta znowu rozpoczęta. Problem z logowaniem (z mojej winy) :( . Na moje GG (nr: 3605402) podawajcie hasło i login, to was dodam do listy użytkowników. |
red dragon |
Po co zaczynać nowego moda jeśli jest w toku kilka innych nie lepiej dołączyć do innych twurców??? jeśli coś umiesz to gdzieś miejsce znajdzie się dla ciebie |
Ginden |
Do "twurców" lepiej nie dołączać, bo jeszcze będziemy mieli "Ponórego". |
Cichy |
...Albo Rzniwiaża :P . Nie wiem, czy dobrze, jeśli jedna osoba "robi" w kilku teamach na raz. Moim zdaniem każdy powinien znaleźć własny team i tworzyć TYLKO dla niego. No i jeśli tworzy się mod, to raczej w tajemnicy. Wyjść na światło dzienne powinien dopiero wtedy, gdy zostanie w większości ukończony (popieram przedmówców). Ponury: Na moje GG (nr: 3605402) podawajcie hasło i login, to was dodam do listy użytkowników. No nie wiem, czy ktoś ci zaufa z tym hasłem... PS Ponury (2007-04-30) 22:29:09: (...)za pare miechów. Ponury (2007-04-30) 23:01:12: Zapewne fajnie tak zmieniać decyzje :D .
Sie jeszcze ździwisz Dru. Poczekaj rok czy dwa |
ponury |
Z konieczności musiałem poinformować o modzie, bo prawie nikt (jedynie 3 osoby oprócz mnie) nie chciał pracować. Red Dragon: A czy jak tworzony był Qicksilver, to niby TI miało zostać porzucone, bo był już robiony inny mod? Fajnie? Na pewno nie :p . Cichy jeśli mam być szczery, to powiem Ci, że jeżeli połowa teamu Cię olewa, to nie masz innego wyboru, jak ogłoszenie prac nad modem. |
Field |
A było coś w ogóle robione w tym kierunku? |
strona: 1 - 2 |
temat: [mod] Zemsta Odrzuconych | wróć do komnaty |