Witaj Nieznajomy!
|
temat: [H7] Kampanie komnata: Komnata Cieni (Heroes VII) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
mario011 |
Witam. Może ktoś pomóc, w jakiej kolejności odwiedzać w podziemiach te obeliski czy budynki aby wykonać ta misję? |
stefanchm |
Witam Mam ten sam problem. Jedna z dźwigni nie powoduje pojawienia się potworów, ale i tak nic się nie dzieje. Może ktoś wie, o co chodzi? |
Idai |
Mnie się udało tak: Lewy górny, lewy dolny, prawy dolny, górny prawy |
stefanchm |
Dzięki, dziś po południu wypróbuję. |
mario011 |
Niestety, mi nie zadziałało. |
stefanchm |
U mnie OK, zadziałało. Trzeba zrobić dokładnie tak jak opisał Idai. Po naciskaniu dźwigni w odpowiedniej kolejności nie pojawiają się żadni wrogowie, a ostatnia dźwignia otwiera dojście do Kwiatu. Jednak dalej jest kolejna przeszkoda: nie mogę wykonać następnego zadania, ponieważ droga do Malathui jest zablokowana. |
Idai |
Przed podejściem do każdej dźwigni sugeruję podejść do tych obelisków wewnątrz. Stefanchm - opisz dokładniej misję, bo nie pamiętam, o co chodziło, aczkolwiek będę znowu przechodził wszystko, bo mi system padł. |
stefanchm |
Idai, chodzi o ten moment, kiedy już masz kwiat pustyni i musisz pokonać Malathuę w ciągu tygodnia, ale na drodze jest przewrócony przez cyklopa postument, który blokuje drogę. Pozdrawiam |
Idai |
Musisz dostać się do portalu, gdzie za pomocą kwiatu przejdziesz do świata duchów. Jest on w tej części gdzie podróżowałeś dżinką. |
stefanchm |
Ok, dzięki zadziałało. Myślałem, że przez portal muszę przejść później! |
demoxik |
Witam, zabiłem wcześniej Yasira jeszcze przed znalezieniem Łzy Asha. Czy kampanie wtedy juz nie zaliczę, bo nie mogę z nim rozmawiać? https://imgur.com/aaq2bpZ |
flapdzak |
Ja wygrałem to bez problemu. A pokonałeś już "opętanych Shantiri" (czy jakoś tak)? Też Yasira pokonałem i zdobyłem jego zamek. To nic. Łzę Ashy znajdź i wybuduj. Postępuj zgodnie z misjami ;). Widać, że pomnik jeszcze niewybudowany. Jeszcze sporo masz do zrobienia ;). |
demoxik |
Mam problem z misją Kontratak, nie zalicza mi pokonanych wrogów, podaje przykład: http://screenshot.sh/n9lRI7sVa8SA7 http://screenshot.sh/n7RPKHxeDYGd9 Mateusza pokonałęm ale nie zaliczyło mi |
Acid Dragon |
Pokonanie Mateusza Konradem Wilkiem nie powinno być możliwe, o ile dobrze pamiętam. Mateusz powinien przybyć dopiero po śmierci Konrada. W każdym razie zadanie "kontratak" jest możliwe do wykonania pod sam koniec mapy. Czy aby nie używałeś jakichś cheatów? |
karmazynka |
Jest możliwe - przy falach przeciwników rotacyjnie pojawiają się nazwiska bohaterów, między innymi Mateusz. A ja mam teraz problem bo zrobił mi się bąbel dookoła miasta i ani ja nie mogę się wydostać ani nie mogę wejść do bąbla. Bug czy feature? |
Acid Dragon |
Feature. Zbierz tytanów i przejdź przez uaktywniony portal. Rozumiem, że jeden bohater przy nim jest (w środku bąbla), bo bez tego nie powinien się ów bąbel uaktywnić. |
karmazynka |
O, dzięki - nie zauważyłam tego portalu w ogóle. |
flapdzak |
Pytanie - jaka jest kolejność kampanii w Heroes 7? :P W sensie umiejscowienie opowieści na linii czasu. |
Kammer |
Tutaj masz ładnie wylistowane. |
flapdzak |
Super, dzięki! :D |
strona: 1 - 2 |
temat: [H7] Kampanie | wróć do komnaty |