Witaj Nieznajomy!
|
temat: [Ankieta] Armia dla ciemniaków (Loch) komnata: Komnata Cieni (Heroes VII) |
wróć do komnaty |
Którą armię mrocznych elfów wybierasz?
|
strona: 1 - 2 - 3 ... 9 - 10 - 11 | |
Darkem |
Pozostaje mi napisać: szkoda. Choć uważałem, że wszystkie zestawy jednostek są fajne i z chęcią zagrałbym nimi w H7, to zwyciężył ten, który podobał się mi najmniej. Widać ciężko jest mi trafić w gusta ogółu :). |
Douger |
Mówi się trudno. Sam zestaw jednostek średnio mnie interesuje, ale nie wiem jak można przedkładać kolejną nudną strzelającą meduzę od jaszczura, którego styl odbiegał od czegokolwiek co wcześniej widzieliśmy. Mam tylko nadzieję,iż styl będzie mimo wszystko bardzo ofensywny. |
Darkem |
O jakim jaszczurze mówisz, Douger? |
Nerevar |
Cytat: O jakim znowu jaszczurze mowa? Zdaje się, że żaden jaszczur (poza tymi, które ostały się w roli czempionów) się nie przewijał w odrzuconych zestawach...
Sam zestaw jednostek średnio mnie interesuje, ale nie wiem jak można przedkładać kolejną nudną strzelającą meduzę od jaszczura, którego styl odbiegał od czegokolwiek co wcześniej widzieliśmy. |
Degraf |
Wg jakiegoś arta (chyba fanowego) ten soldat od ataku z powrotem miał być gadzią kawalerią. Jednak i te arty co potem podał Ubi są raczej średnio odpowiadające, zatem wszystko o kant dupy. |
strona: 1 - 2 - 3 ... 9 - 10 - 11 |
temat: [Ankieta] Armia dla ciemniaków (Loch) | wróć do komnaty |