![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Podziemna Tawerna |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 ... 18 - 19 - 20 | |
![]() Kastore ![]() |
Steam mi mówi, że nie można nawiązać połączenia z serwerem kluczy, a postępowałem zgodnie z instrukcją na humblebundle. Możliwe, że ja zrobiłem coś nie tak, czy to wina Steama? :P |
![]() Acid Dragon ![]() |
@Kastore - Mogę jedynie powiedzieć, że dostałem maila i "u mnie działa", więc to raczej nie błąd globalny I jeszcze jedna okazja, też o ograniczonym czasie: Might & Magic 1-6 za 2,29$ na gog: http://www.gog.com/game/might_and_magic_6_limited_edition |
![]() Alamar ![]() |
Czemu akurat te dwie oferty, które już mam? :P |
Na Humble Bundle zgarnąć można cały zestaw gier strategicznych, w tym kuzyna serii HoMM - Disciples III Gold. Podobno nie jest to zbyt dobry tytuł, ale sprawdzić można. Zwłaszcza, że ceny minimalnej nie ma - płacimy ile chcemy (w zależności od wpłaconej sumy zgarnąć można więcej gier), a część dochodów idzie na cele charytatywne. |
![]() Andruids ![]() |
Może jednak pora zmienić nazwę tematu na "Fantastyczne atrakcje cenowe*", albo założyć takowy? Pisać "podobne do might and magic" można dwa, trzy razy, ale prawda jest taka, że z wieści o growych obniżkach ucieszy się każdy : ) *(Przynajmniej póki wśród ogłaszanych ofert promocyjnych nie pojawią się Fify i Callofduty : p) |
![]() Demorator ![]() |
Na cdp.pl jest promocja na H6: podstawka za 24,99; a DLC i dodatek po 9,99. Promocja trwa do końca weekendu. |
Gry Ubisoftu -60% na GOG Większość za 3,99$ (około 13 zł). To chyba dobra okazja do zainwestowania w działającą, zgodną z nowymi systemami wersję H1, czy H2, że o innych klasykach nie wspomnę. |
![]() Warmonger ![]() |
Chyba i ja się skuszę :) |
![]() Alamar ![]() |
W sklepie CDP.pl mamy promocję na gry z okazji drugich urodzin strony. Wśród tytułów jest m.in. Heroes 6 Complete za 40 zł - oferta ważna do piątku do godziny 12. |
![]() Dark Dragon ![]() |
To raczej news globalny odnośnie UPlaya, ale... od dziś można zmienić nazwę swojego konta UPlay! |
![]() Bychu ![]() |
Mało ma wspólnego z MM, ale wydaje mi się, że warto powiedzieć, może się ktoś skusi ;) Kolejna, mała porcja gier w Biedronce. |
![]() Dark Dragon ![]() |
Clash of Heroes za niecałe 7zł. |
![]() Hellburn ![]() |
Seria KB (oprócz Dark Side) na promocji -75% na Steam. Legend Crossworlds Warriors of the North |
![]() Dru ![]() |
Dzięki za info :) Mam też pytanie - Czy King's Bounty Crossworlds ma w sobie poprzednie wydania gry? The Legend i Armored Princess? |
![]() Kastore ![]() |
Z tego co pamiętam ma w sobie Armored Princess. |
![]() Hellburn ![]() |
Armored Princess + 3 (?) nowe kampanie + edytor. |
![]() Kastore ![]() |
Hellburn: 2 mini kampanie + rozszerzona wersja AP
3 (?) nowe kampanie |
![]() Dru ![]() |
Czyli pierwszej części gry "The Legend" nie posiada? Rozumiem, że chodzi o edytor map, tak? Jeśli tak to istnieje jakaś stronka z fanowskimi mapami? |
![]() Kastore ![]() |
Tak na pierwsze dwa pytania, a co do map, może gdzieś są, jednakże ja niczego takiego nie znalazłem. |
![]() Alistair ![]() |
Nie chodzi o edytor (choć po prawdzie nie rozumiem pytania). Edytor co prawda istnieje, ale nie wiem nic, żeby ktokolwiek cokolwiek w nim stworzył. Był nawet z cztery lata temu konkurs na utworzenie map, ale nie znalazłem wyników. Możliwe, że nikt nic nie stworzył, co byłoby w sumie dziwne, ale nie niemożliwe. KB: Crossworlds zawiera podstawową kampanię Wojownicza Księżniczka, dwie dodatkowe kampanie, z których jedna jest bardzo krótka, a druga to walki na arenie z bossami oraz rozszerzoną kampanię Wojownicza Księżniczka o nazwie Marsz Orków, w której dodano nowe jednostki, głównie właśnie Orków, dodatkowe zadania i przedmioty. Dlatego kompletnie nie opłaca się kupować samej Wojowniczej Księżniczki. W sumie nie mam pojęcia po co w Crossworlds dano podstawową kampanię. Chyba po to, żeby się pochwalić czego to oni nie dali. |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 ... 18 - 19 - 20 |
temat: Wasze niusy ze świata M&M |
![]() |