Witaj Nieznajomy!
|
temat: [H2/projekt] Projekt Ironfist komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 4 - 5 - 6 | |
Magiellan |
Fajna sprawa. W końcu wakacje się zaczęły to będzie co po testować XD A przy okazji pytanie. Wie ktoś może czy coś się w ogóle dzieje z tym drugim modem konwertującym bardziej WOGa na H2? Trwają jakieś prace? Są jakieś postępy? Chyba, że to ten sam mod to przepraszam za głupie pytanie XD |
Chodzi ci o moda konwertującego H2 na silniku H3. Nazywa się Succesion Wars i powoli się robi. |
Magiellan |
Tak. W rzeczy samej. Chodzi mi o mod Succesion Wars. Tylko nazwa wyleciała mi z głowy bo w sumie to całkiem dużo tych różnych modów. Niemniej bardzo się cieszę, że ten mod nie przepadł i, że jednak cały czas coś się z nim dzieje. Jeszcze pytanie co do tego projektu Ironfist. Otóż gdy tylko próbowałem go zainstalować od razu zareagował antywirus i umieścił mod w kwarantannie. Czy to oznacza iż modzik kryje w sobie jakieś wirusy, czy to normalne (przynajmniej w miarę) i powinienem na czas instalacji wyłączyć antywirus? |
Dren |
Ogólnie rzecz ujmując, wiele modyfikacji jest traktowane jako wirusy, dlatego, że zwykle ingerują w jakieś oryginalne pliki np. gry. Osobiście jak ja instalowałem tego moda, to nie miałem żadnych problemów z wirusami po instalacji. |
Projekt o dziwo żyje i niedawno twórcy zaanonsowali, że Forge w H2 jest ukończone (choć jeszcze nie do pobrania). O ile do wykonania graficznego jednostek nie mam większych zastrzeżeń, to ekran miasta wygląda jak zrzucone z góry fikuśne pudełka zapałek. |
AmiDaDeer |
Ja jednak mam zastrzeżenie do wszystkich aspektów wizualnych, jak i samej koncepcji. Może i ogarnęli kogoś, kto umie w pixelart, ale do tworzenia czegoś w stylu H2 to jeszcze trochę za mało. A szkoda, potencjał programistów się marnuje. (a ten bohater wygląda jak jakiś żart) |
strona: 1 - 2 - 3 ... 4 - 5 - 6 |
temat: [H2/projekt] Projekt Ironfist | wróć do komnaty |