Witaj Nieznajomy!
|
temat: Akolici Kwasowej Groty komnata: Komnaty Smoczych Władców |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Acid Dragon |
Dziś decyzją Strażników i Starożytnych, za swe niewątpliwe zasługi w związku z rozwijaniem pierwszego fanowskiego miasta do Heroes III oraz za swój długotrwały staż w uczestnictwie w społeczności Kwasowej Groty, status Akolity zyskali: Dragonar Trith Wiwern Gratulujemy! |
Acid Dragon |
Kreator Irhak dostąpił kolejnego zaszczytu bycia wyróżnionym poprzez nadanie statusu Akolity. Jeśli o "zasługi" chodzi, to przede wszystkim jego działalność moderską w kwestii WoGa wymienić można, choć swą postawą w Grocie udowodnił, że i w zwykłych dyskusjach jest wartościowym rozmówcą. Za czas niedługi będziecie mieli okazję przeczytać text jego autorstwa w odremontowanej nieco Gildii Mrocznych Tajemnic. |
Acid Dragon |
Za swe zasługi na polu moderskim gier Might and Magic, jak i wspieraniem swą wiedzą publicznie na Smoczym Forum, a także a conto projektu nowych komnat Groty, dziś status Akolity otrzymuje Kirin. Gratulujemy! |
Acid Dragon |
Dziś dokonuje się właściwie tylko formalność, a więc do grona osób z uprawnieniami Akolity dołącza nasz honorowy Starożytny, Dru. Jego doświadczenie i wiedza z pewnością będą dla nas wartościowe. Gratulujemy! |
Dark Dragon |
Dziś awansu na Akolitę dostąpił xelacient. Wierzymy, że przyczyni się on do dalszego rozwoju Groty (nie tylko w kwestiach RPG ;) ). Serdecznie gratulujemy! |
Dark Dragon |
Dziś awansu na Akolitę dostąpił Warmonger, za zasługi na polu tworzenia VCMI. Mamy nadzieję, że wspomoże on nas w dalszym rozwoju Groty ;) Gratulujemy! |
Acid Dragon |
Dziś decyzją Starożytnych i Strażników tytuł Akolity otrzymują Dartanion i Drwal! Gratulacje! |
AmiDaDeer |
Mam przyjemność ogłosić, że decyzją Strażników i Starożytnych Kwasowej Groty Akolitą zostaje Tarnoob. Gratulujemy! |
AmiDaDeer |
Mam przyjemność ogłosić, że do grona Akolitów dołączają The Doom oraz Hellburn! Serdecznie gratulujemy! |
Acid Dragon |
Dziś decyzją Strażników i Starożytnych tytuł Akolity otrzymuje Kammer. Gratulujemy! |
Dark Dragon |
Dziś do grona Akolitów dołącza Hayven. Gratulujemy! |
Dark Dragon |
Dziś grono Akolitów powiększyło się o nowego członka. Za zasługi w rozwoju Groty tytuł otrzymuje Morglin, gratulacje! |
Acid Dragon |
Strażnicy i Starożytni jednomyślnie zdecydowali, że grono Akolitów koniecznie powinien zasilić Kuririn. Gratulacje! |
Belegor |
Ekhmm.....jeszcze ja zostałem akolitą za stworzenie kilku stron w Smoczym Leksykonie. Kilka razy to przypominałem, ale jak chcesz, żeby coś zostało dobrze wykonane należy to zrobić samemu, więc ogłaszam, że również należę do tego grona i to od dawna. Dziękuję za uwagę. |
Kammer |
Bo ogłoszenia o zakoliceniu są nieco... rozrzucone. :P Tu macie: witchkinga, Matheo. Belegora/syriousa nie znalazłem. |
Belegor |
Bowiem Acid mi to wysłał Prywatną Wiadomością. Bez jego zgody raczej nie mogę ujawnić linku do tej wiadomości. |
Acid Dragon |
Formalności niech stanie się zadość. Ogłaszam więc, że tytuł akolity otrzymuje avatar. Jednocześnie grono Starożytnych i Strażników w pełni zdaje sobie sprawę, że to tylko formalność właśnie, a dokonania avatara dla fanów HoMM sięgają kilkunastu lat wstecz. |
Ale jak? co? za co? Czy z związku z tym muszę jakieś składki opłacać? Mimo wszystko mi miło:) |
Irhak |
Prosto. "Awans". Za całokształt. Tak, od czasu do czasu zaglądać do Groty :P |
Acid Dragon |
To było drobnym drukiem napisane. Zostanie akolitą wiąże się z dobrowolną obowiązkową daniną w wysokości 100 sztuk złota miesięcznie oraz udostępnieniem swojego domu na koszary dla troglodytów w razie wojny. |
strona: 1 - 2 |
temat: Akolici Kwasowej Groty | wróć do komnaty |