![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
![]() |
strona: 1 - 2 | |
![]() Tarnum Zwycięsca ![]() |
Włączam install i tam jest tak mam wybrać język daje na angielski i tam coś pisze po angielsku i nie wiem co zrobić!!!!!! |
![]() Goldenraz ![]() |
Najpierw powinieneś się nauczyć polskiego... |
![]() ziomal121 ![]() |
Mógłbyś napisać to co ci się pokazało? Bo jak tak będziesz tłumaczył to do niczego nie dojdziemy... |
![]() Altair ![]() |
Po pierwsze nie ten temat, po drugie warto czasem poczytać przyklejone tematy i dokumentację: http://www.wog.acidcave.net/download.php#inst http://www.forum.acidcave.net/topic.php?TID=883 |
![]() ziomal121 ![]() |
Przepraszam Cię drogi Altairze ale temu oto "człowiekowi" chodzi o zainstalowanie spolszczenia(?) |
![]() Dragonar ![]() |
Jemu chodzi o to, że chce mieć spolszczonego WoGa, jak go jeszcze nie zainstaluje. ;P Tak przynajmniej zrozumiałem. Musisz najpierw zainstalować WoGa, a potem zainstalować łatkę spolszczającą, która jest w dziale Download. |
![]() Goldenraz ![]() |
Z tego, co rozumiem to chodzi mu o spolszczenie przed zainstalowaniem, żeby już od instalatora mieć po polsku. |
![]() Dragonar ![]() |
Wystarczy jeden plik. :P Pobierz TO i umieść plik *.txt razem ze swoim instalatorem WoGa. Potem, gdy uruchomisz owy instalator, masz do wyboru trzy języki - angielski, polski i rosyjski. ;) |
![]() ziomal121 ![]() |
Aaaa chodzi o polską instalację. Chcesz to ci przetłumacze drogi człowieku ;p |
![]() Dragonar ![]() |
Przecież już jest w pliku, do którego link podałem. |
ok |
Władca dziękuję ty mój kolego da się dać do przyjaciół??? |
a i ten plik bezpłatny??? |
a jak ustawić z wogi'e |
![]() Dragonar ![]() |
Jak dodać do przyjaciół? To nie 'Nasza Klasa'. ;P Plik jest bezpłatny. Lepiej połącz swoje posty, bo Strażnicy się wściekną... |
ale jak dać by połączyć |
jak dać ten plik do instalacji_____ |
![]() Altair ![]() |
Cytat: Już trochę na to za późno... Proszę połączyć posty, pisać z sensem i na temat.
bo Strażnicy się wściekną... |
ale jak dać ten plik do instalacji??? |
![]() Dragonar ![]() |
Plik 'lang.txt' umieścić razem ze swoim instalatorem WoGa. Instalkę WoGa wypakowuje się do jednego folderu, potem włącza plik z okiem. Gdy wypakujemy plik z okiem do jakiegoś folderu, mamy plik 'Install.exe' (z liszem w ogniu chyba). Do tego folderu, gdzie jest ten 'Install.exe' wsadzamy plik 'lang.txt'. Możliwe, że będzie to podmiana. Czy to tak trudne do zrozumienia? |
strona: 1 - 2 |
temat: Jak spolszczyć Woga który nie jest zainstalowany |
![]() |