Witaj Nieznajomy!
|
temat: Heroes III HD mod - Pytanko komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
VIP |
Hej, Myślę że w dobrym dziale pisze :). Otóż mam pytanie odnośnie HD mod do Heroes III. Czy wiecie może czy jest możliwość odpalenia intra (ten filmik wprowadzający) Herosów w HD mod? Zauważyłem że jest pomijany przez HD mod - chodziarz intro firmy nie :P Z góry dzięki! |
Hellburn |
Mowa o HotA czy AB/SoD? HDmod Launcher -> zakładka Zaawansowane -> Odszukaj linię <Show Intro> = X i X zmień 1. |
VIP |
Mam na myśli AB/SoD - jest to Complete (wersja polska z GOGa). Niestety to już wcześniej sprawdzałem i nie działa. Ustawienie na zero pomija wszystko, zaś ustawienie na jeden wyświetla 3DO + New World Computing bez intra :/. Właśnie się zastanawiałem czy to błąd HD moda? Kiedy odpalam grę normalnie (pomijając HD moda) to jak najbardziej intro działa. Wiesz czym może to być spowodowane? |
VIP |
Widzę że nie ma takie opcji, szkoda :/. Nie chce spamić kolejnym tematem - mam inne pytanko odnośnie Heroes Chronicles czy jak to woli Kronik. Czy ktoś może mi powiedzieć coś odnośnie (tylko) tutoriali z kronik? Podejdą pod Complete (wiem że kampanie napewno nie)? Jest możliwość ich edycji przez edytor map? Normalny tutek z Complete da się otworzyć - testowałem. Wydaje mi się że tych mapek jest w sumie 6 w kronikach? |
Podejdą. |
VIP |
Dzięki |
temat: Heroes III HD mod - Pytanko | wróć do komnaty |