Witaj Nieznajomy!
|
temat: [Gundula] Imię i portret dla nowego bohatera komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
Który portret wam się podoba i wymyślcie imię dla niego
|
strona: 1 - 2 | |
Lord Baffourd |
Tyle że teraz, bez uszu, miast goblina, przypomina przeciętnego konsumenta produktów alkoholowych w nadmiarze:) Albo moją sąsiadkę. |
Szaman |
Bez przesady:) Podbródek, wystający kieł, zieleń i ogólna anatomia twarzy dyskwalifikuje go jako człowieka. Nawet degustatora tanich alkoholów:) |
Kastore |
Ale nadal wygląda jak sąsiadka Baffourda. :/ |
Lord Baffourd |
To prawda, nadal :/ |
Arcanus |
Imię dla NPC1 Gluth albo Khupha. |
Eggyslav |
@Arcanus: Bądźmy dorośli, takie gry słów od fekaliów i wydzielin nie są śmieszne, a wręcz żenujące... |
Dren |
A może po prostu dać mu na imię Knup/Gredziak ? |
Mirr Skulblodh |
Gnorlon - to takie na wpół-goblińskie, na wpół-szlachetne imię... I pasuje mu do wyglądu. Włącznie ze spojrzeniem. |
Szaman |
Głosowanie zakończone dziękuje za udział... Zatem wygrał NPC1 (kto by się spodziewał:P) Co do nazwy, pomimo dużego wyboru, który wyście mi dali... żaden mi tak nie pasował. I trochę samodzielnie poszperałem. I będzie się nazywał Jengo |
Kastore |
Zwycięskie imię to skandal. -_- |
Lord Baffourd |
Zielony goblin Imię kwitnie jedno po drugim Bezsens tematu |
Szaman |
cytat: Zielony goblin Imię kwitnie jedno po drugim Bezsens tematu Prawie Haiku ci wyszło :) |
Alamar |
Cytat: A jego nazwisko to pewnie (niem.) Tłuszcz?
I będzie się nazywał Jengo |
ewerlordxp |
Jengo Fett |
Kammer |
Zamknąłem ankietę. |
Szaman |
Cytat: Stworze jakiegoś antagonistę o nazwie Kastore i będziesz happy:)Zwycięskie imię to skandal. -_- Cytat: A jego nazwisko to pewnie (niem.) Tłuszcz? Nawet nie wiedziałem, że taka postać w GW istnieje... Zbieg okoliczności:) |
Lord Baffourd |
Szaman: Koniecznie! Nie było antagonisty o tym imieniu w serii! Nigdy!
Stworze jakiegoś antagonistę o nazwie Kastore i będziesz happy:) |
Szaman |
Taki mały spoiler... Będą postacie, które nigdy w serii MM nie było:) |
Kastore |
Przygody Gunduli > lore Might and Magic |
Andruids |
spoiler: Będą postacie, które nigdy w serii MM nie było:) Np. główna bohaterka. |
strona: 1 - 2 |
temat: [Gundula] Imię i portret dla nowego bohatera | wróć do komnaty |