Witaj Nieznajomy!
|
temat: Modele z H6 komnata: Portal Przeszłości (Heroes VI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Kammer |
Ja tam nie wiem. :P |
dvoytek |
Pisząc wyciągnąć nie miałem na myśli wyjęcia pliku z katalogu, a "wyciągnięcie" z niego modelu do jakiegoś przyjaznego formatu :P Np. PSK Może źle wyraziłem, ale problem polega na tym, że pliki z Data 1 mogłem wyeksportować, a z data 12 już nie. Oczywiście mam to rozpakowane. |
Kammer |
A... w ten sposób. Nie zrozumiałem Ciebie. Ale plik zostawię, może się jeszcze komuś przyda. |
Nicolai |
Program robi problemy, bo skrypt chce wyciągać kości i animacje, których w tym modelu nie ma, no bo i po co? Rozwiązaniem jest użycie innego skryptu. |
dvoytek |
@Nicolai Dzięki, teraz działa. |
dvoytek |
Poszukuję tekstur kosturów koralowej i perłowej kapłanki. Nie mogę ich znaleźć w plikach gry, a muszą być w osobnych plikach, bo nie ma kijów na teksturze ich ciał. Pomoże ktoś? |
flapdzak |
A to nie to? :) |
dvoytek |
Hmm... Faktycznie... To problem rozwiązany, dzięki :D Nie wiem tylko, jak mogłem tego nie zauważyć. Zmyliło mnie że meduza ma osobną teksturę do kija. Co ciekawe na teksturze meduzy, tez znajduje się kostur koralowej kapłanki. |
Kurek |
Najssss. |
Nicolai |
Chyba coś ruszyło, bo na HC próbują odtworzyć animacje. Piszą, że jest ciężko, ale może coś z tego wyjdzie? |
J. M. Sower |
Mam mały problem z modelami z Szóstki. Nie wiem czemu, ale gdy ja przeglądam modele w Noesis, to po szkielecie nie ma ani śladu. :/ Wie ktoś może co jest nie tak? Podany tu link do skryptu dla GOBJ nie działa. Ja zaczerpnąłem go stąd: https://github.com/RoadTrain/noesis-plugins-official/blob/master/finale00/fmt_HoMM6_gobj.py |
Kammer |
Skrypt do Noesis, wrzucam, bo stare linki wygasły. |
strona: 1 - 2 |
temat: Modele z H6 | wróć do komnaty |