Witaj Nieznajomy!
|
temat: [ERA] Prijat Town komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
Drwal |
Niezbyt to urodziwe, ale działa i jest prawie skończone. Autorami tego miasta są Rosjanie. Co więcej można powiedzieć? - Podmienia Wrota Żywiołów - Większość grafik ekranu miasta pochodzi z Heroes II - Jednostki to mieszanka dobrze znanych nam defów - Pomyślano o grafikach bohaterów - Brakuje puzzli - Mury miasta wyglądają dość dobrze - Język tylko rosyjski DOWNLOAD |
Kastore |
No, liczymy przynajmniej, że autorowi się podoba. ;P |
Fandor |
Z całego tego projektu tylko mury nadają się do wykorzystania gdzie indziej. |
Warmonger |
Zaraz, a te mury nie są czasem z Heroes 2? Niestety mod z gatunku tych, których nikt nie potrzebuje. |
Drwal |
Warmonger: Zaraz, a te mury nie są czasem z Heroes 2? Też mi się tak wydaje, jednak nie mam jak tego sprawdzić. Być może zostały lekko przerobione. Pograłem w tego moda paręnaście minut i zmian jest więcej. Niemal każde miasto ma jakieś nowe jednostki - oczywiście większość to dobrze nam znane sklejanki czy ripy z innych gier. |
zmudziak22 |
Mury są z Zamku Barbarzyńcy z H2. |
Tarnoob |
Warmonger dobrze to ujął. Pożytek z tego moda to ćwiczenie dla autorów i przestroga, że łączenie grafik z zupełnie różnych źródeł i z różnymi perspektywami, nawet jeśli indywidualnie są dobre, może się skończyć b. źle. |
Fandor |
Tak dawno w H2 nie grałem, że już nawet murów nie rozpoznaje, no cóż, czyli mod z serii, niech autor ćwiczy i miejmy nadzieję później zrobi ze zdobytych umiejętności lepszy pożytek. |
temat: [ERA] Prijat Town | wróć do komnaty |