![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Baszta Czempionów (Duel of Champions) |
![]() |
Kiedy rozpoczęcie turnieju
|
strona: 1 - 2 - 3 - 4 | |
![]() Dark Dragon ![]() |
Co do godziny - Klik. Turnieje założą wybrane osoby, do których już zostały wysłane prywatne wiadomości. Każdy turniej będzie się nazywał "Kwasowy Turniej X" - gdzie X to numer arabski waszej grupy. |
![]() UpiornyRycerz ![]() |
Bony666, Durajczyk & Werolt w jednej grupie czy tylko dla mnie brzmi jakby był już to finał. filo9011 muszę cię zmartwić gdyż w twojej grupie jest znany i dobrze grający redgo01. Czy finał zostanie dzisiaj rozegrany(czyli 8 zwycięzców grup zagra ze sobą w jednym swissie)? Jeśli tak to jak będzie wyglądać weryfikacja decków skoro do finału mogą wejść osoby które oszukiwał? Nie dało by się przesunąć godziny rozpoczęcia na 20 bo nie wiem czy zdążę wrócić do domu? |
![]() Bony666 ![]() |
Yea Jestem w grupie śmierci. Powodzenia wszystkim życzę i mam nadzieje, że już w pierwszej potyczce nie przegram bo wstyd będzie;p |
Upiorny Rycerz: Taki jest główny plan, ale zobaczymy jak to wyjdzie.Czy finał zostanie dzisiaj rozegrany(czyli 8 zwycięzców grup zagra ze sobą w jednym swissie)? Upiorny Rycerz: Jedyna weryfikacja jaka jest obecnie możliwa to wy oraz przesyłanie powtórek.Jeśli tak to jak będzie wyglądać weryfikacja decków skoro do finału mogą wejść osoby które oszukiwał? Upiorny Rycerz: Dałoby się. Ale wszyscy gracze musieli by się na to zgodzić. Obecnie przesuwanie jest kłopotliwe skoro wszyscy wiedzieli o godzinie dużo wcześniej i już starali się rezerwować sobie czas.Nie dało by się przesunąć godziny rozpoczęcia na 20 bo nie wiem czy zdążę wrócić do domu? WSZYSTKIE HASŁA ZOSTAŁY WYSŁANE Mam nadzieję, że wszyscy wywiążą się z terminów. W razie braków graczy, nieregulaminowych zagrywek, jakichkolwiek problemów proszę o post w tym temacie. |
![]() UpiornyRycerz ![]() |
Bony666 czy przypadkiem nie grasz swoim premium kelthorem w ty turnieju? Jeśli tak to nie masz czego się obawiać :) |
![]() Hayven ![]() |
Jakby się dało na dwudziestą, to i ja bym wtedy mógł :D |
![]() Nazz ![]() |
A czy można jeszcze zmienić deck na inny przed rozpoczęciem turnieju? Oczywiście tak by wszystko było jak należy |
Jeśli będzie brakować dużo graczy i wszyscy się zgodzą poczekać to ja nie widzę przeciwwskazań. Talii nie można obecnie już zmienić - termin zmiany talii był do końca piątku. |
![]() Bony666 ![]() |
UpiornyRycerz niestety nie postawiłem na mojego premium kelthora... był w finale przy wyborze ale przegrał...;p |
![]() Wikist ![]() |
Rzeczywiście mi też coś wypadło i około 20.00 będę mógł zagrać także przepraszam za tak późne poinformowanie. Nick w Duelu: Wiki-ng |
![]() trupiciel ![]() |
Zapraszam wszystkich na czat http://www.mmdoc.net/chat/ w celu zgrania się w czasie rzeczywistym :) Póki co swiss dla grupy 6 utworzę zgodnie z czasem o 18:55 :) |
maxio100000000 ![]() |
Mi pasuje ta 19.00 jest idealnie |
![]() sajmoon666 ![]() |
O 18:55 otwieram turniej dla grupy 8 Szykos666 |
![]() BluekPL ![]() |
Mała podpowiedź Jeżeli chcecie robić screeny bez wklejania do painta lub czegoś w tym stylu, to jeżeli macie Steama możecie dodać DoC'a do niego i robić tam screeny za pomocą przycisku F12 |
![]() lupaczpl ![]() |
o 18:55 otwieram turniej dla grupy 3 lupaczpl |
![]() Orpelmen ![]() |
No to mnie podnieśliście na duchu pisząc, że 2 grupa to gtupa śmierci...dzięki...:) Dobrze pamiętam nick -rmonka-? Taki trzeba dodać do znajomych? |
maxio100000000 ![]() |
a o ktorej rusza grupa VII? |
![]() r3tsa ![]() |
Jak by komuś brakowało ludków, to mogę grać, wysłałem deck jak tylko dowiedziałem się o turnieju. xd |
![]() filo9011 ![]() |
Nie chcemy Ciebie r3tsa :D Daj trochę szansy innym :E Też czekam na jakieś potwierdzenie kiedy startuje grupa VII. Póki co wchodzę na DoC i czekam na otwarcie turnieju. |
Wszystki grupy ruszają o mniej więcej tej samej porze. Przy założeniu, że wszyscy się zjawią. |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 |
temat: Kwasowy Turniej |
![]() |