Witaj Nieznajomy!
|
temat: Kwasowy Turniej komnata: Baszta Czempionów (Duel of Champions) |
wróć do komnaty |
Kiedy rozpoczęcie turnieju
|
strona: 1 - 2 - 3 - 4 | |
redgo01 |
Też byłbym za rozegraniem turnieju w niedzielę |
RemiImer |
Wygląda na to, że turniej będzie w niedziele w związku z czym mam pytanie. Co dziennie testuje se już turniejowy deck na zwykłych walkach + dochodzi co dziennie jeden pakiecik więc i nowe karty. (niestety nie należę do tych co kasę wyłożyli więc buduje i staram się zdobyć karty powoli. W związku z czym czy zmiany w decku są możliwe np. do piątku? Jeśli nie to czy zostały takowy termin przedłużony? |
Xolart89 |
ja jestem z niedzielą w tym tygodniu mam juwenalia wiec będę niedostępny |
Dark Dragon |
Wygrała niedziela. Wszyscy zawodnicy o 19.00 (+ jakiś margines błędu, dajmy na to 10 min) muszą być dostępni na DoC. W przeciwnym razie są zdyskwalifikowani, a na ich miejsce wchodzi ktoś z rezerwy. W każdej grupie zostanie rozlosowana jedna osoba, która stworzy turniej szwajcarski o wyznaczonej nazwie i haśle. Pozostałe osoby z danej grupy dostaną hasło i będą dołączać do turnieju. Hasło jest głównie po to, aby nikt niepowołany się nie dostał oraz aby nie pomylić grup. Do piątku można modyfikować swoje talie przesyłając mi zmiany na PW. W nocy z soboty na niedzielę (zależy jak późno wrócę z pracy :P) zostaną pokazane wyniki losowania grup. |
konan1808 |
Hasła dostaniemy na PW na forum? |
Dark Dragon |
Tak, hasła zostaną rozesłane przez PW. |
Hayven |
Co z nami, "rezerwowymi"? Rozumiem, że hasła otrzymamy dopiero w razie nieobecności kogoś na turnieju i to tylko do odpowiedniego pokoju? W takim razie, jaką drogą? Pocztą "Hermes", na chacie AC, czy tutaj? Czy będzie kolejka "ważności" rezerwowych, czy kto pierwszy, ten lepszy? O_O |
Dark Dragon |
Hermesem, kolejność graczy rezerwowych jest zależna od tego jak szybko nadesłali zgłoszenia. |
raven2303 |
W jaki sposob bedziecie obserwowac spotkania ? |
Dark Dragon |
Nie będziemy, ponieważ obecnie nie ma takiej możliwości. Wejdzie ona dopiero później... |
Orpelmen |
Mógłby ktoś z Was opisać dokładniej, jak robi się print screena oraz jak i gdzie trzeba będzie go wrzucić ? Wstyd się przyznać, ale nigdy tego nie robiłem... Z góry dzięki... |
Dark Dragon |
Jest taki przycisk na klawiaturze "Prt Sc", naciskasz go, a następnie wklejasz obraz np. w Paintcie i zapisujesz. Screeny należy przesłać na mój mail (dostępny w profilu). Przy obecnym rozstawieniu najważniejsze są screeny z wygrania turniejów w I fazie grupowej. |
Dark Dragon |
Grupa I Ciolkmen B0nQ grucha237 Arteusz1979 RemiPlay TheVerdi Xolart89 zakap55 Grupa II Bony666 Durajczyk Shylightz Werolt mryth01 Orpelmen Pacuszek Princeps1680 Grupa III lupaczpl Lefisek John Druitt maggsmapo Niedziel1994 Mournor MrGimli32 Peacelaw Grupa IV Furterfut Averlander ERBEL0ERBEL Hinteriex igor2304 jajcann rara88 Kuackillah Grupa V AstabianPL Athill02 BluekPL fifon534a Acros12 Yenefy UpiornyRycerz Kepptor91pl Grupa VI PIKOLO15 Limonsz wykluty Durendal100 Wiki-ng don-Alejandro kmkrystek trupiciel Grupa VII ironscream konan1808 Alkarin28 filo9011 redgo01 razamarth JELEN1150 maxio100000000 Grupa VIII Szykos666 Vernitrax bazaltovy Dziad81 Dawidowski24 alek_ko N4vi3r3k Trelemorelebax |
filo9011 |
Nikogo z mojej grupy nie znam, więc chyba nie jestem w grupie śmierci :) Współczucie dla ludzi z drugiej grupy. |
Kepptor91pl |
Nie było transmisji na żywo z losowania? :) |
Arteusz1979 |
Kiedy dostaniemy kody do grup na pocztę? |
Nazz |
Albo jak można to na maila ^.^ |
trupiciel |
Jest osiem grup, czyli 8 zwycięzców wchodzi do jednego swissa, który jest finałem? |
Dark Dragon |
Kepptor91pl: Nie, losowanie odbyło się w zwykłym programie i zajęło jakieś 5 sekund xP.Nie było transmisji na żywo z losowania? :) Arteusz1979: Do godziny 18 powinienem wysłać wszystkim hasła.Kiedy dostaniemy kody do grup na pocztę? trupiciel: Dokładnie tak. O tym cały czas pisałem i też dlatego jest ograniczenie do 64 graczy :P.
Jest osiem grup, czyli 8 zwycięzców wchodzi do jednego swissa, który jest finałem? |
kuackillah |
A o której godzinie zacznie się turniej ? i kto będzie zakładać dane swissy dla określonej grupy ? |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 |
temat: Kwasowy Turniej | wróć do komnaty |