Witaj Nieznajomy!
|
temat: Clash of heroes na psp? komnata: Mroczna Świątynia (Heroes Online, Clash of Heroes) |
wróć do komnaty |
czarnylord23 |
Ktoś wie, czy wyszła także wersja Clash of Heroes na PSP? |
Dark Dragon |
Nie, niestety taka wersja nie ukazała się. Nie ukazała się też żadna konwersja z innych platform na PSP. Nad czym sam ubolewam, bo gra jest wręcz idealna na taką konsolkę. Wystarczy spojrzeć jak fajnie się grało w Puzzle Questa na PSP ;) |
TopFunny525 |
Cytat: Twoja gra się tak nazywała prawda:D? Anyway: szkoda, że się nie ukazało, chętnie miałbym zajęcie gdy już się położę i skończę czytać dobrą książkę fantasy. W każdym, bądź razie jaka firma odpowiadała za tą produkcję? Ubisoft? Bo jak znam życie to pewnie oni.
Puzzle Questa na PSP ;) |
Dark Dragon |
Nie, to nie jest moja gra. Ubisoft jest jedynie wydawcą [analogicznie jak 3DO nie jest twórcą HoMMa], a grę stworzyło Capybara. |
TopFunny525 |
Ciekawe. Chętnie poczytam. Szkoda, że nie dałeś innych źródeł typu Gry Online. Bo na wikipedii. Aż roi się czasami od błędów! |
Dark Dragon |
To jedna z najbardziej znanych gier logicznych jakie kiedykolwiek wyszły, zresztą przecież znając nazwę sam możesz poszukać. Link do wiki natomiast miał się odnosić jedynie do tego, że nie jestem twórcą PQ. |
TopFunny525 |
Aha! Zrozumiałem, no cóż. Po lekturze na Gry online i Wikipedii stwierdzam jasno, że gra jest warta polecenia i w szczególności grania. |
temat: Clash of heroes na psp? | wróć do komnaty |