Witaj Nieznajomy!
|
temat: Roboty drogowe... komnata: Przeklęta Machina |
wróć do komnaty |
Qui |
Wszystkie dziwne literki/cyferki/napisy pojawiające się znienacka na górze strony to moja sprawka... Bez paniki, okręt jest cały, wcale nie toniemy... A teraz śmigać po wiaderka i wodę wylewać, raz dwa osiem! Aha, i może czasem kogoś wylogować ;). |
Kathrin |
Qui mam takie pytanko (może nie powinno go być w tym temacie, ale nie chcę otwierać nowego wątku; jak mi odpowiesz to wyrzuć potem to wszystko:)). Jak zamknąć dany wątek? Nie chciałabym usuwać niektórych tematów (wartość historyczna:)), ale może być konieczność powtórzenia tematu, bez wracania do starego np. Postaci Gry ( w przypadku nowej sesji). Z góry dziekuję:)) |
Qui |
To bardzo proste. Klikasz na przycisk 'edytuj' obok rzeczonego tematu, obok napisu 'zamknięty' wybierasz opcję 'tak', a następnie cierpliwie czekasz aż dojdę do tego, czemu to cholerstwo nie działa jak powinno i to naprawię ;). |
Kathrin |
Wielkie dzięki, spróbuję jak odzyskam Tawernę:) O już działa, działa, to naprawdę działa;))) |
Kathrin |
No i przechwaliłam:) Chciałam poprawić w Tawernie pierwszy od góry post Boryny (nie lubię ortów:), klikam na edytuj, a tu pisze "Nie masz wystarczających uprawnień", klikam następny Alamara, Kaazama i tam mogę dokonać zmian. Dlaczego tak się dzieje? |
Alamar |
Też mam problem, ale z postem Kaazama. Gdy chciałem zrobić edit w jego poście (ten w najwyższym temacie, który on założył), nic się nie pokazało, żadnych informacji z jego postu, czysta zielonkawa(?) strona. U innych edytowanie działa bez zarzutu. Przy postach Kaazama w innych tematach, nie ma tego problemu. |
Qui |
Kath: wyloguj się i zaloguj ponownie, powinno pomóc... Alamar: a to prawdę mówiąc nie wiem jak mogło się zdarzyć... też spróbuj się przelogować. Jak nie pomoże, to... sam jeszcze nie wiem co wtedy, ale coś się wykombinuje :P. |
Alamar |
Przelogowanie nie pomaga. Aha, zapomniałem wspomnieć, że zrobiłem również edit tytułu, a znając moje szczęście było to pewnie wtedy, gdy Ty bawiłeś się Grotą (stąd pewnie ta anomalia). W sumie błąd ten nie jest uciążliwy, ale wolałbym aby w przyszłości się nie pojawił. EDIT: Po dokładniejszym sprawdzeniu, pokazał się ten sam napis co u Kathrin (nie masz wystarczających uprawnień). |
Kathrin |
Niestety nie pomaga. Dalej mam zieloną stronkę z ledwie widocznym napisem, którego treść podałam. Dotyczy ów problem tylko tego pierwszego postu; nie żeby mi to jakoś szczególnie wadziło:), nawet już się przyzwyczaiłam:)) |
Qui |
Już wszystko jasne, kolejne inteligentne niedopatrzenie z mojej strony :P. Jutro... znaczy dziś, tylko bardziej dziś ;) postaram się to naprawić... A dziś już jest dziś mimo że datownik tego nie pokaże pewnie... Ech, coraz weselej :PPP. |
Kathrin |
Nie mogę "wejść" do pierwszego posta Kazaama w Tawernie - ten sam problem co przedtem. Właściwie nigdy nie został wyeliminowany. Tylko sygnalizuję:) Nie żebym coś bardzo chciała poprawiać. |
Alamar |
To samo co wyżej. Mam nadzieję, że w wolnej chwili (czyli jak wszystko wróci do "normy"), zajmiesz się tym, o wielka, przecudna Dwugłowa Łasico. |
temat: Roboty drogowe... | wróć do komnaty |