Witaj Nieznajomy!
|
temat: W Grocie najbardziej przeszkadza mi... komnata: Przeklęta Machina |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 | |
Acid Dragon |
Wpadł mi do głowy taki oto pomysł na temat, który w przyszłości może zaowocować poprawą jakości naszej strony. Widzicie - wielokrotnie już zaobserwowałem, że twórcy, tudzież ogólnie - ludzie, którzy znają się jako-tako na tworzeniu stron często nie zauważają tego, co przeszkadza zwykłym użytkownikom, którzy niekoniecznie przecież tak samo korzystają z internetu i przeglądarki. Dlatego proszę każdego - bez względu na to, czy ma dobrą, czy złą opinię o tej stronie, aby przedstawił dokładnie JEDNĄ rzecz (lub jej brak), która mu najbardziej w Grocie (jako całości) przeszkadza. Nie gwarantuję (a wręcz zapewniam, że tak nie będzie), że wszystkie zgłoszone uwagi zostaną uwzględnione. Ale na pewno każda będzie wzięta pod uwagę - zwłaszcza, jeśli się będą powtarzać. I chodzi mi tak samo o kwestie techniczne (działanie, wygląd), jak i merytoryczne (informacje lub brak informacji, sposób prezentacji). |
Nie_mam_nicka |
Wspaniały temat! :) Grotę uważam za najwspanialszą stronę o serii Might and Magic, aczkolwiek brak kilku rzeczy naprawdę mi się nie podoba. Przede wszystkim - To że planujecie zrobić dział o tej wstrętnej profanacji FoMMV, a po macoszemu potraktowaliście poprzednie i prawdziwe części sagi. Dziwi mnie też brak wielu ilustracji w dziale The Forge, mimo odkrycia stron grafików (szkice Cyber Dead, Cyber Zombi, Piro na przykład), a także braku informacji tam o hibernowanym obecnie projekcie Zielevitza (mimo że wzmianki o Bastionie posiadacie w WoGu). Myślę też że brakuje wielu ważnych programów w Skarbcu, związanych z WoGiem i jego modowaniem (CopyWoG, DefPreview, programy do edycji plików tekstowych). To chyba wszystko co mam do zarzucenia, a gdy sobie przypomnę resztę, to dopiszę ;]. |
Dragonar |
Podobnie jak NMN, Grotę uważam za najlepszą stronę o serii Might & Magic. Według mnie niemal wszystko jest tu idealne... Chciałbym ewentualnie zobaczyć w dziale WoG, poddział "Nowe Miasta". Najlepiej, gdyby każde miasto miało swój dział, ale wiem, że to bardzo dużo roboty, dlatego cieszyłbym się nawet z krótkich opisów z linkami do stron. :) Popieram NMN - po co dział o FoMM5, skoro nawet HoMM I-IV i części MM nie są zbyt dobrze opisane? Szczerze mówiąc to obojętne mi jest, czy takowy dział powstanie. ;P |
Alamar |
Pieczony Kurczak z Kentucky: Wszystko jest - nie ma tylko czasu, by to złożyć do kupy.Dziwi mnie też brak wielu ilustracji w dziale The Forge, mimo odkrycia stron grafików (szkice Cyber Dead, Cyber Zombi, Piro na przykład), a także braku informacji tam o hibernowanym obecnie projekcie Zielevitza (mimo że wzmianki o Bastionie posiadacie w WoGu). Pieczony Kurczak z Kentucky: A zgadnij kto tu kogoś ciągle gani, by uaktualnił w końcu spis zawartości Skarbca? Wbrew pozorom, trochę rzeczy tam się znajduje, gorzej z dostępem do tego (jak czegoś nie widać, to tym bardziej jak się do tego dobrać?).
Myślę też że brakuje wielu ważnych programów w Skarbcu, związanych z WoGiem i jego modowaniem (CopyWoG, DefPreview, programy do edycji plików tekstowych). |
Dark Dragon |
hmmm... może brak Smoczych Zbiorów? Aż mnie ciekawość zżera od środka ^^ Acidzie mógłbyś chociaż opublikować część tych zbiorów ;) |
vinius |
Cytat: Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, Prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu Tęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie, to wilki! Cytat: Tyle kadzenia, zamiast standardowego "Kwasowa Grota jest najlepsza i najukochańsza" ;) A to, co trza, a nawet trzeba poprawić to wygląd forum. Narobiło się mnóstwa bajerów, przycisków, odnośników, galerii, książeczek, chatów etc, a Grota straciła swój dawny, ascetyczny, ale porządny wygląd :). Ponadto brakuje mi działu o KB. Tyle.
Pan Prezes jest dla nas jak ojciec najlepszy. I nieprawdą jest, że dach przeciekał, tym bardziej, że wcale nie padało. |
Eniphoenix |
Dark Dragon: Popieram, także chciałbym ujrzeć Smocze Zbiory. A poza tym... eee... nie wiem xD !hmmm... może brak Smoczych Zbiorów? Aż mnie ciekawość zżera od środka ^^ Wystarczy mi, żeby były Smocze Zbiory. |
Assassin |
Hm. Mi jedynie przeszkadza brak działu o HC. Wiem, że trudno zebrać i napisać tyle informacji, ale wolę ten dział niż komnatę o H5. ;] |
Field |
Ja się zastanawiam, czy faktycznie nie można by trochę przearanżować wyglądu forum. Sprawy profilów były już wielokrotnie poruszane, więc pomijam je milczeniem ;) |
Acid Dragon |
Mógłbyś rozwinąć nieco wypowiedź? co oznacza "przearanżować" i o co konkretnie chodzi w przypadku profili? |
Field |
Umówmy się, że jak znajdę chwilę, to Ci wyślę jakoś tę rozpiskę, oki? ;) |
AmiDaDeer |
Cóż... Trudno się czegoś tutaj przyczepić... ...no, może poza tym, że paru rzeczy zapowiadanych od dawna nie ma. Smocze Zbiory, Heroes Chronicles, rozwinięcie Gildii Mrocznych Tajemnic - tego mi najbardziej brakuje. Reszta - jest parę rzeczy, które wzbudzają niedosyt, ale nie są to jakieś poważne błędy, które trzeba od razu poprawić. (ale te opisy smoków na cmentarzu moglibyście zmienić :P) |
Krecha |
Nie chciało mi się czytać czy to jest bo pewnie nie xd Wyjątkowo mi się podoba strona ale chciałbym cos jak poradniki konkretnie do mm8 |
Alamar |
Cytat: Więc radzę Ci przeczytać, bo poradnik do MM8 akurat jest. Zaś samych porad w tematach o MM masz aż za dużo.
Nie chciało mi się czytać czy to jest bo pewnie nie |
Sandro17 |
JA chciałbym żeby mieszkańcy mieli prowo do dopisywania się do postów innych |
Eniphoenix |
Eeee... ale to jest głupota, Sandro. Na każdym forum takie prawo mają tylko moderatorzy (tu strażnicy :P ) i tak już powinno zostać. |
AmiDaDeer |
Sandro17: A ja chciałbym zjeść w pięciogwiazdkowej restauracji tosta z bitą śmietaną.JA chciałbym żeby mieszkańcy mieli prowo do dopisywania się do postów innych Co nas łączy? To, że oba te życzenia są bez sensu i nigdy się nie spełnią. |
Gandalf |
Mi brakuje Smoczych Zbiorów, innych szkiców jednostek Forge i... w zasadzie tyle :). EDIT: Jaszcze fajnie by było z działem o H5 lub o HC. |
Irhak |
Pomyślmy... brak działu o HCh, brak opcji przywracania hasła, może brak Smoczych Zbiorów (wielka niewiadoma...) i może trochę brak informacji o nowych miastach do WoGa (projekty w toku produkcji) - coś poza forum... (w takiej kolejności...) Ogólnie dobrze, a forum najlepsze z odwiedzanych do tej pory (brak takich różnych "przeszkadzajników")! |
Drwal |
Praktycznie nic, jedyne co chciałbym zmienić to to, że przy edytowaniu profili forumowiczów, pokazane były wszystkie posty, a nie tylko maksymalnie 500. Wiadomo niewiele osób przekroczyło te liczbę, ale są i tacy co mają ich znacznie więcej, zwłaszcza strażnicy. Ale to błahostka, Grota to wręcz dla mnie idealna strona. |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 |
temat: W Grocie najbardziej przeszkadza mi... | wróć do komnaty |