Witaj Nieznajomy!
|
temat: [H3/projekt] Rebelion of Mercyless (lizards town) komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 4 - 5 - 6 | |
AmiDaDeer |
Cytat: Tak jak ja. :P
...ani nikomu nic nie obiecujemy ani się wielce nie chwalimy naszym projektem. |
Mroczny Łowca |
Cóż, nie będę się spierał. Konstytucje przestudiowałem dawno temu, aczkolwiek nie wiem w 100% czy tak dobitnie złamałem prawo. Jeśli tak, to nieświadomie, gdyż według mnie "*" raczej zneutralizowało wulgarne znaczenie, bo chyba to już na papierze inne słowo. Lecz jeśli uważasz inaczej, Altair, to rozumiem i postaram się wstrzymac. Poza tym to był też cytat, a nie dokładnie moja wypowiedź. Mimo to (na razie) dziękuje za pouczenie. :) (Lecz strasznie mnie korci, by poprosic o zdanie Acida ;p) |
MesioII |
Jeśli to nawet nie ma jakiegokolwiek wpływu, to bez problemu mogę oświadczyć, że jako przedstawiciel RoTMu w tym przypadku nie czuję się urażony wulgaryzmem. |
Jin |
Te miasto jaszczurów dla mnie przejdzie, ale miasot duchów? To jest chora koncepcja, bo to tylko sklejki stworów. |
AmiDaDeer |
Miasto jaszczurów to też w gruncie rzeczy sklejka. Co do tego wulgaryzmu: Nie poczułem się tym urażony, bo to nie było skierowane do mnie, aczkolwiek faktem jest, że ten wulgaryzm był niepotrzebny, bo nawet nie śmieszny. |
Wiwern |
Jaszczury nie podobają mi się WoGóle, duchy tak samo i ogólnie projekt nie wypali na 100%. Za dużo projektów nowych miast widziałem bym uwierzył w kolejny (a szczególnie taki). Mimo to mam malutką prośbę. Z wszystkich projektów miast tych bardziej się liczących (święta szóstka Bastion, Grove, Forge, Cove, Konverk i Cathedral) do użytku powszechnego wyszła chyba tylko jedna pełna animacja mrocznego elfa. O co mi dokładnie chodzi? Wydajcie (najlepiej jak najszybciej) wersje 0.05 czyli po prostu wersje alfa w której będą tylko 2/3 nowe jednostki, 2 artefakty i 1 lokacja (przykładowo). Po pierwsze będzie wiadomo, że coś już umiecie, po drugie będzie można już sobie pograć a w przypadku gdy projekt nie wypali to zawsze zostaną te właśnie potworki i różne takie. Po trzecie ludzie przychylniej będą patrzeli na projekt i zawsze będą mogli coś doradzić. Mimo wszystko życzę powodzenia i gratuluję, że co najmniej coś zrobiliście :-). |
MesioII |
Jakby nie patrzeć to byliśmy już jedną nogą gotowi do beta, ale: 1. Nie chciałem ludzi zmuszać i skończyło się na tym, że wszyscy się rozleniwiliśmy, 2. Co chwilę każdy wpadał na pomysł, żeby coś zmienić i wszystkie gotowe stworzenia, budynki, tła, pomysły na kampanie po prostu szły w kąt, a mi się już nie chciało bronić cały czas jednej koncepcji, którą każdy krytykował. @Edit LT powraca, a RoTM mam gdzieś tak samo jak i krytykę - nie muszę mieć 100% perfect zajefajnego projektu i mam gdzieś co kto myśli. |
Fandor |
Przepraszam ze odkopuje temat, ale zaciekawil mnie ten projekt, i nigdzie nie moglem nic znalezc na jego temat. Czy wyszla juz jakas wersja beta? Czy projekt jest jeszcze kontynulowany? |
TopFunny525 |
Część jednostek się zachowała a z tego co mi wiadomo wersja beta nie wyszła i projekt nie jest kontynuowany. Mitabrin gdzieś to napisał... EDIT : Tutaj masz listę gotowych jednostek, wraz ze wszystkimi animacjami(ataki, obrona, śmierć itp.)... Wystarczy przekonwertować na plik Def(w którymś temacie, chyba o Two Islands mówiłem) i będziesz miał w grze:P... Pozdrawiam Lista jednostek(odwołanie do tego posta) : http://www.forum.acidcave.net/post.php?pid=32314 |
Fandor |
Dzieki, chodz tym razem chodzilo mi tylko o to czy jest juz cos grywalnego, nie o sciaganie defow ;). |
strona: 1 - 2 - 3 ... 4 - 5 - 6 |
temat: [H3/projekt] Rebelion of Mercyless (lizards town) | wróć do komnaty |