Witaj Nieznajomy!
|
temat: [H3/różne] Zmiana położenia budynków w mieście komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Dragonar |
Nie. EDIT: Po prostu nie miałem czasu. |
ziomal121 |
Aha.Widzę że się zezłościłeś, bo taka krótka odpowiedź ;p |
Dragonar |
Znalazłem i internecie program, który zdaniem autora służy do przesuwania budynków w dowolnym mieście. Można go pobrać TUTAJ. Wie ktoś może jak go używać? Przy próbie uruchomienia, program wyłącza się... |
Goldenraz |
Najpierw trzeba go przeskanować na obecność wirusów. To co opisałeś pasuje doskonale - program z dziwnej strony, wydaje się ciekawy, a po włączeniu nic się nie dzieje (czyt. wirus wchodzi sobie do ciebie) |
Trang Oul |
Nie ma wirusa. Poza tym, wypadałoby przeczytać instrukcję, którą na dodatek zapisano ze złym kodowaniem (przynajmniej u mnie są krzaki). Niestety, cenzura zabrania mi wkleić tutaj poprawioną wersję, jakby ktoś był zainteresowany, niech się odezwie na gg. Poza tym, nie jest on przeznaczony tylko do Tournament Edition? |
znajomy |
2009-04-22 16:58:28 Witam, wydaje mi się że jakby przesunąć w to samo miejsce pliki cienia które się znajdują w pliku h3bitmap to by nie było problemu lecz no i tak nie można przesunąć budynków dowolnie... |
pytajnik |
Dragonar, moglbys jeszcze raz wrzucic na serva te pliki do pobrania?? |
Dragonar |
Te z pierwszego posta? Proszę. |
pytajnik |
Dzieki |
Dragonar |
ZOBACZ Tym razem można przesunąć budynek w dowolne miejsce ekranu, dzięki edycji *.exe. :) Nie jestem pierwszy, ale cieszę się, że się udało. :P Dziękuję Acid Dragonowi za pomoc z systemem szesnastkowym. |
mitlandy |
Przepraszam dragonar ale umnie jak włączam to pokazuje się komunikat Cannot open file nie można otworzyć plików co mam zrobić |
strona: 1 - 2 |
temat: [H3/różne] Zmiana położenia budynków w mieście | wróć do komnaty |