![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 132 - 133 - 134 | |
![]() kz111 ![]() |
W przypadku tego dowodcy nie ma mozliwosci przelączenia na walke wręcz. |
![]() avatar ![]() |
|
![]() Warmonger ![]() |
Kolejny patch: VCMI 1.6.4 Download Lista poprawek (całkiem pokaźna): link |
![]() ZjaranySzop ![]() |
Witam, nie wiem czy to dobre miejsce na proszenie o pomoc w modowaniu na VCMI, jak coś to przerzućcie mnie w prawidłowe miejsce. Zacząłem bawić się w modowanie. Pierwszy projekt, który uznaje za test było dodanie drugiego ulepszenia dla Fanowskiego zamku Grove, bez problemu dodałem ulepszenie dla Fauna, działa jednostka i budynek. Postanowiłem pójść dalej, przenieść z Third Upgrade Mod ERA 3 potrójne ulepszenia dla jednostek 7 poziomu. Wziąłem się za Pure Diamond Dragon, ulepszenie Diamond Dragon. Dodałem uwego smoka do gry i działa bez problemu, ale nie mogę go powiązać/wsadzić do Rampratu. Budynek rekrutacji działa, ale smoka brak. |
![]() avatar ![]() |
W Grove smoki mają potrójne ulepszenie od zawsze.... Bez plików ciężko stwierdzić co poszło nie tak. |
![]() ZjaranySzop ![]() |
Źle mnie zrozumiałeś, dodaje 3 ulepszenie do Bastionu. Zamiast Green Dragon > Gold Dragon > Diamond Dragon, chce mieć Green Dragon > Gold Dragon > Diamond Dragon > Pure Diamond Dragon. Błąd może wynikać z tego, że zamiast robić osobny mod to Edytuje Third Upgrade Mod. Chce mieć do wyboru 4 smoki jak poniżej 4 smoki Jak widać budynek działa, można go kupić łącznie 4 razy diamond dragon build pure diamond dragon build |
![]() zeryss ![]() |
error in sprite numbering |
strona: 1 - 2 - 3 ... 132 - 133 - 134 |
temat: [ważne] VCMI |
![]() |