Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Niebiańska Kuźnia  (WoG, HotA, VCMI)temat: [ważne] VCMI
komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI)
strona: 1 - 2 - 3 ... 132 - 133 - 134

kz111 PW
11 stycznia, 00:18
W przypadku tego dowodcy nie ma mozliwosci przelączenia na walke wręcz.

13 stycznia, 20:33

Warmonger PW
31 stycznia, 20:40
Kolejny patch: VCMI 1.6.4
Download

Lista poprawek (całkiem pokaźna): link

ZjaranySzop PW
28 lutego, 18:39
Witam, nie wiem czy to dobre miejsce na proszenie o pomoc w modowaniu na VCMI, jak coś to przerzućcie mnie w prawidłowe miejsce.

Zacząłem bawić się w modowanie. Pierwszy projekt, który uznaje za test było dodanie drugiego ulepszenia dla Fanowskiego zamku Grove, bez problemu dodałem ulepszenie dla Fauna, działa jednostka i budynek. Postanowiłem pójść dalej, przenieść z Third Upgrade Mod ERA 3 potrójne ulepszenia dla jednostek 7 poziomu. Wziąłem się za Pure Diamond Dragon, ulepszenie Diamond Dragon. Dodałem uwego smoka do gry i działa bez problemu, ale nie mogę go powiązać/wsadzić do Rampratu. Budynek rekrutacji działa, ale smoka brak.

28 lutego, 19:40
W Grove smoki mają potrójne ulepszenie od zawsze....
Bez plików ciężko stwierdzić co poszło nie tak.

ZjaranySzop PW
28 lutego, 21:08
Źle mnie zrozumiałeś, dodaje 3 ulepszenie do Bastionu. Zamiast Green Dragon > Gold Dragon > Diamond Dragon, chce mieć Green Dragon > Gold Dragon > Diamond Dragon > Pure Diamond Dragon.

Błąd może wynikać z tego, że zamiast robić osobny mod to Edytuje Third Upgrade Mod.

Chce mieć do wyboru 4 smoki jak poniżej

4 smoki

Jak widać budynek działa, można go kupić łącznie 4 razy

diamond dragon build
pure diamond dragon build

zeryss PW
17 marca, 13:53
error in sprite numbering
strona: 1 - 2 - 3 ... 132 - 133 - 134
temat: [ważne] VCMI