Witaj Nieznajomy!
|
temat: [WoG, ERA] Mniejsze mody komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 ... 16 - 17 - 18 | |
Irhak |
Skoro Cati już wcześniej dawała tutaj części pracy NI Team, więc chyba tym razem powstrzymam ją ;) Oto najnowsze dzieło członka naszego teamu, ww13... Behold(er), New Backgroung v.2.0! Do pobrania tutaj... |
Aziel |
Witam Udało mi się bezproblemowo wkleić defy według mini-poradnika zamieszczonego gdzieś parę postów wyżej, jednak nie mam pojęcia co zrobić żeby działał interfejs- gdzie powinienem wkleić pliki .wog? W przypadku paczki H3NewInterfaceV061 jest to kilka plików podzielonych na foldery- uprzejmie proszę o wytłumaczenie mi możliwie jak najbardziej łopatologicznie co, jak i gdzie ażebym mógł cieszyć się tym pięknym tłem : P Ew. proszę o linki do tematów z których mógłbym sie dowiedzieć jak to zrobić, gdyż takowych nie mogę znaleźć. |
Dragonar |
Pliki *.wog umieszczamy w katalogu 'UPDATE', który znajduje się w głównym folderze z grą. Następnie uruchamiamy program 'H3WUPD.exe', który również jest w tym samym folderze. Postępujemy według wskazówek instalatora. Gotowe. |
Aziel |
Królu złoty, działa ^^ Dziękuję pięknie, a żeby nie spamować tak do końca, moje pytanie- wiadomo czy ktoś pracuje nad dokończeniem tego interface? Żeby dopasować do niego możliwe jak najwiecej elementów, ekrany budynków w zamku? |
Wszystkie odpowiedzi masz tu: http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=33030&pagenumber=23 |
Irhak |
Pracujemy, pracujemy... Grupa się poszerza, więc już trochę więcej niż sam interfejs robimy... ekrany miast również są zmieniane... ;) Z pozdrowieniami, Członek teamu New Interface for WoG |
Irhak |
Pamiętacie może AR? Miasto, które niby miało wyglądać tak? Otóż w NI Teamie pracuje nad tym miastem (pracowałem sam do wydania 0.5, od wydania 0.7 wspólnie z Wiwem)... Przedstawiam wam coś co się urodziło z tej pracy - wersję 0.7! Wersja angielska Wersja polska W wersji 0.8 planujemy dać m.in.: - nową muzykę dla AR, - ikony miasta, - ikony bohaterów, - pełne spolszczenie dla wersji PL ;) |
Field |
Jedno pytanie: jest sens to wstawiać w wersji 0.7 do gry, czy też istnieje ryzyko crashowania? Chodzi mi zasadniczo o to, czy to w ogóle już jest grywalne, bo na ten Bastion to się napaliłem już dawno temu ;) |
Irhak |
Jak najbardziej grywalne... wersja 0.7 miała jeden bug w edycji PL - jeden txt był po angielsku, ale to zostało już naprawione... na tej wersji ja nie mam ŻADNYCH problemów związanych z AR... ;P tzn. że możesz śmiało instalować xD nic z tej paczki nie spowoduje błędów ;) |
Field |
Wszystko super zasadniczo, ale parę korekt językowych by się zdało, a przynajmniej jedna: powinno być Cytat: The Dragon Cliffs is a place where Green and Gold Dragons live. Przejrzałem na szybko, więc nie sprawdzałem dokładnie wszystkiego, ale to tak na marginesie. EDIT: Pospieszyłem się i skorygowałem. |
Irhak |
Co skorygowałeś jeśli można wiedzieć? Ja nie rozumiem o co Ci chodzi z tym cytatem... |
Field |
W tym zdaniu, które brzmi poprawnie, a które podałem niżej, sam zrobiłem błąd. 5 minut później coś mnie tknęło i dokonałem korekty (z are na is) :P |
Irhak |
Nadal nie rozumiem o co Ci chodzi w tym cytacie... Dragon Cliffs są teraz tylko do rekrutacji Green Dragons, a Dragon Hills są przeznaczone dla Gold Dragons (jako te lepsze)... |
Irhak |
Oto kolejna wersja Autumn Rampart, wersja 0.8: Wersja angielska Wersja polska Do wersji 0.9 wprowadzić planujemy następujące rzeczy: - ekran ładowania wraz z paskiem postępu, - poprawione, animowane defy krasnali na mapie, - poprawiony def specjalizacji bohaterów, - pole bitwy z oblężenia Autumn Rampart ;) PS. jako, że moim zamysłem było wprowadzenie AR do mojego projektu pt. Zew Wojny, to prezentuję także moją stronę tego projektu do oceny ;) EDIT - tym kolorem oznaczono, co już zostało wykonane... ;) |
Cati7 |
Niestety pliki wog są uszkodzone wersji 0.8 Zarówno polska jak i angielska. Jak możesz to wrzucaj pliki na ten serwer. Z nie go się ściąga z max. transferem łącza. Jak również zero czekania dla osób, które mają stałe IP. Ściągać można zaraz następny plik. Jak jest ich więcej :) Co do wersji 0.9 fajnie jakbyście zrobili pod moda Hero of Light˘s 2.1 Nie długo powinna pojawić się jego kolejna aktualizacja :p |
Irhak |
Sorki... wina raczej mojego szybkiego pisania niż zepsuta łatka... Aby zadziałało wystarczy zmienić w łatce w pliku h3sprite.txt linię avwttak.def na avwattak.def ;P Cati7: Co do wersji 0.9 fajnie jakbyście zrobili pod moda Hero of Light˘s 2.1 Nie długo powinna pojawić się jego kolejna aktualizacja :p Może w późniejszej wersji (powyżej 1.0)... W wersji 1.5 planuję zasymilować AR z modem NU... EDIT - na mojej stronce są poprawione łatki... |
Wiwern |
Tak tylko wpadłem powiedzieć, że nie mam nic wspólnego z zepsutymi łatkami i nie mam pojęcia o co w nich niby chodzi. Ja tylko robię grafiki i pierdoły do AR i coś ciekawego. Co? Zobaczycie niedługo. To tyle tłumaczenia. |
Irhak |
Między jednym projektem a drugim zdołałem zrobić coś na wzór nowego intro do WoGa... potrzebna jest tylko jakaś idealnie wpasowana muzyka... BTW. - myślałem jeszcze nad wydłużeniem sekwencji filmiku między napisami BLOODLUST BARBARIANS i EVEN THE MIGHTY DRAGONS... EDIT - nowa wersja z lekkimi zmianami ;) |
Marian2oo6 |
Jerry Goldsmith - Valhalla Viking Victory. Musiałbyś tylko pobawić się nożyczkami audio, bo utwór łącznie ma 10:39 min. |
Dru |
Szkoda, że nie dodałeś jeszcze różowej czcionki do tej zielonej to byłby komplet jaskrawości. Druga sprawa te przejścia między scenami jest ohydna, lepiej było by dać efekt ściemnienia i rozjaśnienia niż jakieś wypadające klocki:P. A tak WoGle to oryginalne intro jest najlepsze i nie potrzeba mu jakiś dodatkowych ozdobników... |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 ... 16 - 17 - 18 |
temat: [WoG, ERA] Mniejsze mody | wróć do komnaty |