Witaj Nieznajomy!
|
temat: MySQL komnata: Przeklęta Machina |
wróć do komnaty |
Nemomon |
Czy to tylko mi, czy też od jakiegoś krótkiego czasu nasze bazy danych przeżywają kryzys? |
Solmyr |
Ja też czasem mam problem z dostaniem się na forum.;/ |
mancias_sc |
Tak czasem jest problem z dostaniem się tak na forum, jak i na stronę główną Kwasowej Gorty. |
Dragonar |
Ja mam problemy, ale bardzo rzadko. Czasami nie chce się załadować główna strona, ani żadna podstrona (dział WoG, itd.). Kiedyś miałem problem z dostaniem się na forum - pokazywał się błąd 403: "Nie masz uprawnień". :/ PS.: Może nasz hacker buszuje w bazie danych? |
vinius |
Przyznam, że w ostatnim czasie nic nadzwyczajnego nie widziałem. |
Goldenraz |
Ja tak samo. Cały czas wszystko mi dobrze działa. |
Nemomon |
A ja już chyba ze trzy razy (a na pewno dwa, bo bym problemu nie robił :P) albo i dalej miałem chwilowe problemy z dostaniem się. |
Wiewek |
Mnie to zdarzyło się (na razie) tylko raz. I tak mamy tu denerwującą sprawę. |
vinius |
Jednak mi też się pojawił ów błąd. |
MCaleb |
Władco, co to znaczy "żadko"? (Tak, wiem, grubo po czasie - nie moja wina.) Mnie nie było pewien czas, więc się nie spotkałem. |
Acid Dragon |
Faktycznie, pewne problemy z działaniem bazy danych były, ale, choć powtarzające się, były one krótkotrwałe. Nie zależy to od nas, w działania hackerów też wątpię. Po prostu najwyraźniej galaktyka, w której obecnie znajduje się Grota, przechodzi jakąś konserwację planet czy coś ;). W każdym razie problemy powinny minąć. Jeśli nie miną, zainteresuję się sprawą głębiej. |
Nemomon |
Pro forma wspomnieć należy, że dzisiaj znów był krótki problem z bazami. |
temat: MySQL | wróć do komnaty |