Witaj Nieznajomy!
|
temat: Galeria - Wstęp Wzbroniony komnata: Przeklęta Machina |
wróć do komnaty |
Nemomon |
Meh, zaczynam zmieniać się w Gindena i szukam dziury w całym :/. Anyway, jako że ostatnimi czasy nic ja nie słyszał, by Galeria przechodziła remanent, po kliknięciu na linka do Galerii wyskakuje piękny Error 403 - nie masz uprawnień. Czyżby to była jakaś niespodzianka od naszego Hackera? Czy też zwykły błąd? |
Acid Dragon |
naaah, efekt uboczny nowych zabezpieczeń Łasica. Should work fine now, thanks for noticing. |
Trang Oul |
Chyba nasz h4x0r narobił więcej problemów. Nie mogę edytować własnych postów, do tego po edycji posta innego użytkownika wyświetla mi na górze to: Cytat:
Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /home/.slickers/acidcave/acidcave/forum/postEdit.php on line 220 |
Nemomon |
A mi się to pojawiło na samej górze gdy wszedłem do Four Upgrades tematu. Samo z siebie przy postach: Cytat:
Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /home/.slickers/acidcave/acidcave/forum/functionsPostDisplay.php on line 21 Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /home/.slickers/acidcave/acidcave/forum/functionsPostDisplay.php on line 21 |
Qui |
fixed, chyba |
Nemomon |
Nie bardzo. Dla odmiany teraz w tym temacie mam: Cytat: Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /home/.slickers/acidcave/acidcave/forum/functionsPostDisplay.php on line 21 Ale w Four Upgrades jest fixed. |
Qui |
Ok, teraz na pewno fixed. |
Alamar |
Are you sure? Cytat: Twoja edycja się nie powiodła, w międzyczasie ktos zmienił tresć posta, try again. EDIT: Biblioteka Legend - w tym temacie edycja działa. EDIT 2: Poza tym, byś dodał te "ś" do powyższego komunikatu. :P |
Qui |
A gdzie dokładnie nie działa? |
Alamar |
http://www.forum.acidcave.net/post.php?pid=28516 |
Qui |
fixed, have fun editing ;) |
Alamar |
Działa. Zabawa będzie jutro (albo i później). ;P |
Nemomon |
A ja życzę miłej zabawy Qui^^. Dopiero trzeci Grotowicz przyszedł z problemem a do nowego dnia jeszcze parę godzin... :P. |
temat: Galeria - Wstęp Wzbroniony | wróć do komnaty |