Witaj Nieznajomy!
|
temat: Edycja nazwy tematu komnata: Przeklęta Machina |
wróć do komnaty |
Dragonar |
Drogi Qui, proszę cię zmianę nazwy tematu w Ołtarzu Bogów: "Four Upgrades" (Czwarte Ulepszenie), na "Four Upgrades" ("Czwarte Ulepszenia"). Proszę o to, bo jak dodałem temat, to zamiast cudzysłowia i nawiasu powstało dziwne coś. Jeśli się tak nie da to proszę nazwę: "Four Upgrades". PS: Ten "mod" z kwadratowym nawiasem ma zostać. Tylko jak piszę posta to nie można używać tego tagu i nie napisałem tu. EDIT: Dzięki! Tylko szkoda, że się nie dało tak jak prosiłem...ale jest dobrze. Jeszcze raz dziękuję. Temat można usunąć/zamknąć/rozpuścić kwasem/zjeść*. ;) * - niepotrzebne skreślić |
Matheo |
Temat chyba przydatny ;) Nazw tematów zmieniać się nie da, a gafę każdy może walnąć heh. Sam mam prośbę. Jest taki temat (Pomysły i inspiracje) w dziale o HV. Wcześniej nazywał się inaczej poprosiłem o zmianę jego nazwy, jednak doszło do nieporozumienia ;) Mógłby się nazywać (Pomysł na zmiany w grach HoMM, czyli inspiracje dla moderów). Oczywiście bez nawiasów :) |
Vatras |
Wybacz, że nie odpisałem na gg (myślałem, że odpisałem ale jednak nie). Póki co nie widzę potrzeby ponownej zmiany nazwy tematu, szczególnie że takie żonglowanie nazwami spowoduje więcej zamieszania niż pożytku. |
Matheo |
Nie szkodzi ;) Nazwa tematu nic nie mówi, nie wiadomo o co w nim chodzi heh. I tak temat jest martwy. Może zmiana nazwy coś zmieni :) |
temat: Edycja nazwy tematu | wróć do komnaty |