Witaj Nieznajomy!
|
temat: Znikające Avatarki ;) komnata: Przeklęta Machina |
wróć do komnaty |
Dragonar |
Założyłem temat, bo ostatnio bardzo często tracę swój avatarek. Zauważyłem, że inni chyba też. Dlaczego tak się dzieje? |
Acid Dragon |
well... adres avatara jest zapisywany w bazie danych niejako na stałe, więc nic specjalnego dziać się nie powinno. Być może chwilowe problemy z serwerem lub łączem internetowym. Jeśli problem u kogoś się powtórzy, to niech da znać (PRZED poprawianiem czegokolwiek, np. ponownym wybieraniem avatara z galerii). |
Field |
Fajnie, to się spóźniłem. Będę pamiętał na przyszłość -_-" |
Nemomon |
Problem się powtórzył. |
Acid Dragon |
Po przejrzeniu plików naprawdę nie wiem... w bazie danych faktycznie ni śladu avatara Nenomona. Być może to też jakieś skutki experymentowania Qui z profilem or sth... na dzień dzisiejszy nie wiem co to może być. |
Nemomon |
Hmmm, wracam do pierwszego avi. Po jego pierwszej utracie zamienił ja go na Wędrującego Pustelnika z MiMa z Galerii. Może dlatego był on i za chwilę znikł. Anyway, jak się problem powtórzy, to oczywiście dam znać. |
Acid Dragon |
OK, ale sugerowałbym dostosować avatara do wymogów Groty, a więc 80x80 ;) |
Nemomon |
Tak się zastanawiałem, czy przejdzie on czy też wrócę i zobaczę, że go nie ma.. ;). Zmienione do tej 3 pixelowej wersji (Ty Smoku wiesz, co mam na myśli). |
Trang Oul |
Ciekawe, że niektórym znikają avatary, a niektórym cale profile... Czyżby jakiś 3vu1 h4xx0r się nudził? |
TopFunny525 |
Przepraszam za zabawę w archeologa, ale mam podobny problem co Dragonar. Za każdym razem gdy chcę sobie ustawić lunę jako avatar to mi wywala go. Nie mogę w ogóle dodać swojego avataru, mimo iż kliknąłem chyba ze sto stary! Może jakaś pomoc? |
Acid Dragon |
It's not a bug, it's a feature! Notorycznie ustawiałeś sobie avatary o wielkości znacznie przekraczającej dopuszczalne 80x80 pixeli (nie wspominając już o zbyt częstym ich zmienianiu), więc możliwość edycji avatara w profilu została Ci zablokowana. |
TopFunny525 |
Czy mogę ustawić sobie inny? Taki który nie przekracza? Proszę, nie chcę mieć łasicy czy tam czegoś innego na avatarze:(. |
Irydus |
Pozwól mu Acid. Bycie łasicą to zaszczyt, na który nie zasłużył :P |
Acid Dragon |
Możesz sobie ustawić avatar jeden, jedyny, ostatni raz, więc wybierz mądrze. Avatar - zgodnie z Konstytucją - nie może przekraczać 80x80 pixeli i powinien być zgodny z "klimatem" fantasy / Kwasowej Groty. |
TopFunny525 |
Cytat: Pozwól mu Acid. Bycie łasicą to zaszczyt, na który nie zasłużył :P Dokładnie:P. Nie zasłużyłem na to. Poza tym, dzięki Acid:). |
TopFunny525 |
Wiem, że miałem nie wybierać avatara, ale ciągle miałem perłową kapłankę. Gdy chciałem ją sobie ustawić ponownie(gdyż mi znowu zniknął avatar), już nie mogę. A miałem ten sam avatar. Można powiedzieć, dlaczego? |
Dark Dragon |
Nie wiem, ale masz Perłową z powrotem. Nie zmieniaj tego avatara to wszystko będzie ok :P |
temat: Znikające Avatarki ;) | wróć do komnaty |