Witaj Nieznajomy!
|
temat: Nieznane i mniej znane Mody(fikacje) komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Kulex |
Dużo dziś znajduję. Znalazłem MOD nowych obiektów. Naprawdę są ciekawe. Umieszczę je w mojej mapie. Mogą się przydać do Two Islands. PS: dodaje animację do jezior. |
tymolord |
Chciałbym najpierw zobaczyć te obiekty zanim je ściągne. Możesz pokazać? I czy można je oskryptować? |
Kulex |
Niektóre z obiektów. http://img230.imageshack.us/img230/8601/objmodrr124fu9.jpg |
vinius |
Musze przyznać, iż autorzy nazbyt się nie postarali przy ich tworzeniu :P |
Kilka z tych obiektów było dostępnych wcześniej na stronie ModHomma. Co ten program robi? Inkorporuje nowe obiekty do gry? Ale czy pozostają one jako puste obiekty, czy też mają jakąś funkcję? |
Kulex |
Czy ktoś może ocenić obiekty? |
Wydawało mi się, że to TY testujesz program, więc masz najwięcej do powiedzenia na temat tych obiektów... |
Kulex |
O jaki program ci chodzi? Z modhomma nie korzystam, można dodawać obiekty edytując plik ZEOBJTS.txt. |
Nie ściągałem tego moda, więc nie mam pojęcia czy to jest program czy edycja pliku tekstowego. Chodziło mi bardziej o to, że sam piszesz, że bawisz się w dodawanie nowych obiektów, dlatego dziwię się, dlaczego pytasz o jakieś opinie (mimo że nie wygląda na to, że ktoś jeszcze wypróbowuje tego moda) a sam nic nie mówisz o swoich wrażeniach! |
Kulex |
To jest tylko modyfikacja, która dodaje nowe obiekty. Są one z: Disciples, Warcraft 2, Rekvizit, nowe uleprzenia, heroes 4 i inee. Niektóre sam zrobił twórca. Są bardzo fajne, naprawdę polecam je ściągnąć, umieszczę je w mojej mapie. |
Oczywiście zdajesz sobie z tego sprawę, że aby ktoś mógł zagrać w twoją mapę, musi zainstalować dokładnie TE SAME obiekty, co ty? |
Kulex |
Wiem o tym. Altair: To nie są moje obiekty, żeby je przedstawiać po zrobieniu mojej mapy. Inni też by chcieli mieć te obiekty. |
Kulex |
Na forum Heroes Community zauwarzyłem dziewny screen. http://www.celestialheavens.com/images/potd/big/Shot3big.jpg Co to jest? |
vinius |
Podpowiem: take cś na "s". S... scr... tak, screen! Tak jak się domyślasz, to jest screen z jakiegoś moda. Tylko dlaczego to my mamy więcej wiedzieć od Ciebie, kiedy nie wiemy, jak ten screen był opisany? I w jakichokolicznościach? I czy z tego tytułu musisz robić całkiem nowy temat!? |
Nemomon |
Wypada mi się niemalże całkowicie zgodzić z Viniusem (jeżeli dopiszesz to 'o', które zjadłeś, to całkowicie) jak również dodać, iż nie jest wysokiej jakości ten screen i prędzej jest wycinkiem z jakiejś gazety lub też komuś się nudziło i zrobił takie oto cuś (tak, przez 'u'). |
TOLBERTI |
Dziwne to coś na "s" ale na pewno dzieje się na enroth jeśli jest prawdziwe. P.S. Podaj linka do tematu na którym to znalazłeś. |
Kulex |
http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=24918 |
TOLBERTI |
Nazwa tematu na Heroes community to: "funny pictures". P.S. Dobiłeś mnie tym tematem. |
Kulex |
Jak to było by jego dzieło, to było by w wyższej jakości. Ten kto znajdzie źródło tego screena, to będzie bohaterem. |
TOLBERTI |
Masz jak BYK napisane nad obrazkiem Early Heroes of Might and Magic III screenshot. Znaczy to tyle, że to jest wczesna wersja heroesów. Później jest napisane coś o fragmentach obrazków z Might and Magic VI. |
strona: 1 - 2 |
temat: Nieznane i mniej znane Mody(fikacje) | wróć do komnaty |