Witaj Nieznajomy!
|
temat: [mapa]: Obrońca komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
tymolord |
Przedstawiam wam mapę mojego autorstwa. Celem misji jest dostarczenie artefaktu do miasta Jovren. Wszelkie opinie i krytyki mile widziane. Jeśli są błędy proszę zgłaszać. To jest wersja ALFA. Klik |
kicha_he |
Zgłaszam błąd - pliku nie można pobrać. :( Coś serwer na którym go umieściłeś wyświetla niechciany komunikat "Błędny link do pobrania pliku". |
Cichy |
Plik został chyba usunięty... ale z drugiej strony udało mi się go wcześniej ściągnąć. Właśnie testuję :) |
tymolord |
Nowy link pod tym samym adresem. |
Kathrin |
Od początku wczytuje mi się błąd, nie widać portretu bohatera, ale to pikuś:) Kiedy dochodzę do słupka, gdzie trzeba zapłacić 250 jednostek, płacę (kasa znika), a komunikat jest wciąż ten sam, że niestety ale brakuje mi środków na przejście:) Tak więc dalej nigdzie wyruszę, bo teren dostępny mam zwiedzony, smoków nie widać...utknęłam ot co. |
tymolord |
To chyba nie możliwe, jeśli chodzi o wieżę. Sprawdziłem u siebie- wszystko działa. Mogę usunęć wieże, i wstawić zdarzenie czasowe. Jeśli z kolei chodzi o obrazek, to u mnie podobny błąd też się pojawiał, ale go skorygowałem. Ponownie nowy link pod tym samym adresem. EDIT: Czy obrazki są w katalogu data? |
Ginden |
Mapkę obejrzałem w edytorze. Ładna, ale ma kilka wad. Na zachód od zamku jest za dużo lasu. Wstaw tam inny zamek. Przydałby się skrypt tworzący most na rzece po jej przekroczeniu. Usuń rafy z rzeki i dodaj na niej kilka obiektów. Czy zielony las pasuje do grobowca? Głównym błędem, charakterystycznym dla początkujących mapmakerów jest mała ilość zasobów na początku, a także brak kopalń (gdzie kamieniołomy? gdzie staw z klejnotami?). Mółbyś dodać do mapy wędrujące stwory (LERM). Daj też więcej potworów. |
tymolord |
Celowo nie umieszczałem zasobów; gracz powinien sobie poradzić bez nich. |
Kathrin |
Ta wersja WOGóle mi się nie ładuje:) Jeśli możesz przyślij mi samą mapkę na maila |
tymolord |
Wersja Beta po długim czasie |
Kulex |
Fajna mapa, ale zabawa się skończyła kiedy poznałem zaklęcie spaceru po wodzie i musiałem przejść na drugi brzeg. Rzecz w tym, że bohater miał za mały zasięg wzroku. Zauważyłem że mapa została usunięta z serwera. Musisz znaleźć lepszy hosting. |
tymolord |
Zaktualizowałem link oraz mapę. Czy ktoś może ocenić moją mapkę? |
temat: [mapa]: Obrońca | wróć do komnaty |