Witaj Nieznajomy!
|
temat: [Eq] Dział Equilibris komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Dru |
Jak podoba wam się nowy dział poświecony EQ? Czy powinienem cos zmienić? Cos dodać? Cos usunąć? Piszcie tu swoje uwagi i sugestie:) |
eta30 |
EXTRA - no no no czekałem i się doczekałem stronki o tym modzie, bo dwie jakie znałem i z których go zassałem już nie istnieją |
Haregar |
Great - lepszego nie widziałem, myślałem, że wiem dużo a tu?! Mało wiem ;] . Heh, updatuj ją, choć teraz też jest dobra... |
Dru |
Byłbym wdzięczny, jakby ktoś w tym temacie się rozpisał na temat nowej wersji strony ;) . Krytyka mile widziana :P . |
Trang Oul |
Jeżeli możesz, to dodaj dział o tym, co będzie w przyszłych wersjach. Możesz również dodać polskie mapy, jak jakieś istnieją. |
Kathrin |
Świetna robota, wreszcie zrozumiałam, o co chodzi z tym Equilibrium :) . Bez zastrzeżeń. |
Dru |
Co do dodania działu przyszłe wersje uważam za niestosowny. Pamiętaj, ze to nie jest WoG gdzie jest mnóstwo innowacji tylko Equilibris który ma za główny cel balansować rozgrywkę i raczej opis w stylu : w następnej wersji jest bardzo prawdopodobne iz zaklęcie **** z poziomu *** wzrośnie do poziomu *** nie jest interesujące ;). Więc w tej chwili sądzie iz nie ma to większego sensu. Co od map to aktualnie jest realizowany pewien pomysł więc i na razie nie będzie żadnych update Działu Mapy Dzięki Kathrin każda taka opinia mnie motywuje i sprawia iz mam ochotę dalej rozwijać tejże stronę mimo małej popularności tego modu ;) |
Trang Oul |
Dlaczego pliki Eq nie zostały przeniesione na nowy serwer? |
Acid Dragon |
Bo oczywiście o nich zapomniałem, a nikt przez miesiąc tego nie zauważył :P. |
Alistair |
Ja mam zastrzeżonko: w dziale Download http://www.eq.acidcave.com/Download.php jest podany okres zablokowania 12.III.06 do 1.IV.06. Mamy już 9 maja 2006, co dalej? |
Acid Dragon |
Ehhh. Czy ktoś WoGóle tam zagląda? :P Oczywiście znów o czymś zapomniałem. Naprawione. Dzięki za wiadomość. |
Alistair |
Proszę bardzo! Na to wygląda, że od pewnego czasu nikt. Ja też dopiero teraz, po zainstalowaniu WoGa. Może i Equilibris sobie zainstaluję. Po instalacji WoGa zauważyłem, że już wiele miesięcy temu sobie go ściągnąłem na kompa, którego dzieliłem z bratem. Teraz mam swój, zmieniałem dysk na większy i o WoGu zapomniałem, tak samo z Equilibrisem. |
Blejs |
Myślałem że equilibris team zakończył swą działalność i porzucił projekt... a tu po jakimś roku na oficjalnej stronie pojawiły się w końcu nowe informacje. |
Blejs |
Czyżby Equilibris stał się porzuconym projektem? Brak newsów na oficjalnej stronie od ponad pół roku to jedno. Ale i zanik aktywności na forum strony świadczy o tym że ów mod/dodatek nie jest kontynuowany. A szkoda, bo oczekuję go od długiego czasu z niecierpliwością. Mam nadzieję, że się mylę i Equilibris przeżywa jedynie "chwilowy" zastój, a team się nie rozpadł. Ma ktoś jakieś wieści na temat prac nad projektem? |
Acid Dragon |
Dobre pytania... Autorzy pojawiają się co jakiś czas na forum CH i odpowiadają na pytania, więc nie wygląda na to, aby porzucili projekt. Nie mniej jednak nie wygląda też na to, aby go specjalnie rozwijali... Szkoda. |
Trang Oul |
Mogliby chociaż wydać nową wersję z liszami... |
Ginden |
Z podmianą modliszki na enta... |
Alistair |
A nie, modliszka powinna zostać ;) |
Co prawda Equilibris pod Heroes IV jest dawno skończonym projektem, ale wygląda na to, że temat modowania H4 nabrał nowego wiatru w żagle. http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=42574 |
macowiec |
hmm.. czy znalazłby się ktoś uprzejmy i przetłumaczył powyższy post z heroescomunity na język polski? niestety język angielski to nie moja specjalność :( |
strona: 1 - 2 |
temat: [Eq] Dział Equilibris | wróć do komnaty |