Witaj Nieznajomy!
|
temat: Skrypt komnata: Przeklęta Machina |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Seener |
Czy mógłbym prosić o udostępnienie mi skryptu który został użyty do przeniesienia użytkowników z forum do strony głównej kwasowej groty ? :) |
Trang Oul |
Chodzi o link "do Kwasowej Groty", który jest na dole forum? Jeżeli tak, to wystarczy tag HTML. |
AmiDaDeer |
Tagi HTML nie działają. Trzeba użyć tagu (a=adres strony) (i zamiast nawiasów zwykłych dać nawiasy kwadratowe). I wiem, że u Ciebie tagi HTML działają, Trang. Niestety - tylko u Ciebie (oraz u innych strażników). |
Rabican |
Hobbicie, czy naprawdę jesteś aż tak głupi i ograniczony, że nie rozumiesz pytania ani odpowiedzi nań? Przeczytaj jeszcze raz posty Seenera oraz Tranga i przemyśl je dokładnie. Może wyciągniesz wnioski i zauważysz swój błąd. Pozdrawiam serdecznie. R. |
MCaleb |
Ech, głupiś. Qui jasno opisał temat z komendami potrzebnymi do używania tagów HTML na tym Forum. Natomiast Seener nie pytał się jak na forum wstawić linka, a jak wygląda 'skrypt' (ergo komenda) na wstawienie hiperlinka. Więc nie bierz innych za idiotów i czytaj uważnie posty. Odpowiedź została udzielona, a ty tylko śmiecisz. EDIT: No proszę, Rabi mnie ubiegł. |
AmiDaDeer |
Och... prawda. Głupim. Wiedziałem to od dawna... Wybaczcie za niezrozumienie. Naprawdę szybki EDIT: ALE NIE POZWOLĘ SIEBIE OBRAŻAĆ! :P Trochę późniejszy EDIT: Dziwne jednak, że wśród osób naprawdę inteligentnych wszyscy uznają mnie za wyjątkowo inteligentnego. Może to przez moje rozważania teologiczne? :P Wcale nie EDIT: Dziwny offtop. :P |
Qui |
Hobbit: Wiedziałem to od dawna... My też :P. |
Rabican |
Ojej, ojej, wybacz, wielmożny! Przepraszam najuprzejmiej, że me słowa okazały się dla Ciebie obraźliwe i uraziły Twą niezrównaną cześć! Jakież to zadośćuczynienie okazałoby się wystarczające, bym był godny Ci je zaoferować? Może powinienem rzec, iż dobrym pomysłem byłoby, abyś się wypchał i postawił w muzeum, gdyż możesz nam naskoczyć tam, gdzie nas możesz pocałować? Pozdrawiam serdecznie. R. |
AmiDaDeer |
Wybacz Rabicanie za to, że musisz wybaczać i mówić, że powinienem stać się wypchanym niziołkiem w muzeum (co ja wygaduję...). A ten temat jest do skasowania (a przynajmniej wszystkie posty po drugim). |
Altair |
Hobbicie, dobrze by było jakbyś zaczął się wypowiadać tylko w tematach i kwestiach, które znasz i rozumiesz (zamiast robić za starszego spamera). |
AmiDaDeer |
Wiem, Altairze... tylko że niestety mam coś ze zwykłych, prostych ludzi, którzy nie wiedzą, co rozumieją, a co nie... I to niestety jest moja największa wada... |
Rabican |
Hobbit: Skoro masz prawo wygłaszać takie sądy, to masz też zapewne uprawnienia do usuwania tematów i postów, więc nie wiem, na co czekasz. Jeśli zaś uprawnień nie posiadasz, to przestań się szarogęsić! Nie udawaj kogoś więcej niż jesteś i zostaw obowiązki Strażników im samym. My naprawdę nie potrzebujemy drugiego Crusadera, który będzie nam wskazywał, które posty należy usunąć i kogo wymazać.A ten temat jest do skasowania (a przynajmniej wszystkie posty po drugim). Hobbit: Gdy to przeczytałem, przypomniał mi się podobny przypadek, znany mi dzięki MC. Ale do rzeczy. Mnie i większości pozostałych grotowiczów - najwyraźniej inteligentnych w mniejszym stopniu od Twoich znajomych - nijak nie interesuje, jak Twój intelekt jest oceniany w innych środowiskach. Nas interesuje, jaki poziom prezentujesz tu, na forum Kwasowej Groty. I niestety nie jest on zbyt wysoki.Dziwne jednak, że wśród osób naprawdę inteligentnych wszyscy uznają mnie za wyjątkowo inteligentnego. Może to przez moje rozważania teologiczne? :P Z kolei wszystkie rozważania teologiczne ludzi naprawdę inteligentnych sprowadzają się do stwierdzenia cogito ergo atheus sum. Koniec tematu. Pozdrawiam serdecznie. R. |
AmiDaDeer |
Cytat: W sumie masz rację... przydałby mi się taki przycisk "Usuń"... ale niestety - takowego nie mam... pewnie i tak by nikt mi nie dał, ponieważ... jestem nieodpowiedzialny? Mam za mało czasu? W dni szkolne wracam o 15/16 do domu a i tak nie mogę za bardzo używać komputera? Usuwałbym tematy, które nie powinny być usuwane, a później wszyscy mieliby do mnie pretensje? Niestety, powodów jest wiele. Nie jestem idealny. Nikt nie jest idealny.Skoro masz prawo wygłaszać takie sądy, to masz też zapewne uprawnienia do usuwania tematów i postów, więc nie wiem, na co czekasz. Jeśli zaś uprawnień nie posiadasz, to przestań się szarogęsić! Nie udawaj kogoś więcej niż jesteś i zostaw obowiązki Strażników im samym. My naprawdę nie potrzebujemy drugiego Crusadera, który będzie nam wskazywał, które posty należy usunąć i kogo wymazać. I wybacz, jeżeli według Ciebie się szarogęszę - to wyjątkowo przykre. Cytat: My Godness... jeżeli większość osób tak uważa, to mogę się zmienić... to dla mnie jest wprawdzie problem, ale, niestety, jak to bywa w życiu, liczy się zdanie większości.Gdy to przeczytałem, przypomniał mi się podobny przypadek, znany mi dzięki MC. Ale do rzeczy. Mnie i większości pozostałych grotowiczów - najwyraźniej inteligentnych w mniejszym stopniu od Twoich znajomych - nijak nie interesuje, jak Twój intelekt jest oceniany w innych środowiskach. Nas interesuje, jaki poziom prezentujesz tu, na forum Kwasowej Groty. I niestety nie jest on zbyt wysoki. I tu powinna być wielka kropka. Hobbit, Very Strange Halfling of Nothing Without Brain |
Nemomon |
Eek? Czy Wy, Drodzy Grotowicze, zawsze musicie szukać powodu by się pokłócić? I to jeszcze w takim miejscu, gdzie kłótnia nie jest wskazana? Poza tem, Drogi Rabi, opinia typu: "to powinno zostać skasowane" nie jest szarogęszeniem się, lecz tylko opinią danego Grotowicza. Zresztą, gdyby miał taką możliwość jak usuwanie postów, to nie szarogęsił by się WoGóle, tylko to robił, nieprawdaż? |
AmiDaDeer |
Przynajmniej jedna osoba w tym temacie choć trochę się ze mną zgadza. :P |
Qui |
Nemomon: opinia typu: "to powinno zostać skasowane" nie jest szarogęszeniem się, lecz tylko opinią danego Grotowicza Ale jak ów Grotowicz wygłasza takie swoje opinie na każdym kroku to Strażników to irytuje. A nie chcemy, żeby Strażnicy byli zirytowani, prawda? Prawda? Więc takie opinie należy zachować dla siebie. A jako Strażnik tej Komnaty powiem, że ten temat zniknie jeśli uznam to za stosowne i kiedy uznam to za stosowne, a Grotowicze swoje opinie na ten temat mogą umieścić w... jakiejś dziupli czy gdzieś, bo nie będą brane pod uwagę. PS. Strażnicy mają pozwolenie na usuwanie każdego posta zawierającego coś w rodzaju "to powinno zostać skasowane", niezależnie od pozostałej treści. Have fun :). |
AmiDaDeer |
Dwugłowa Łasica rzekła: Ale jak ów Grotowicz wygłasza takie swoje opinie na każdym kroku to Strażników to irytuje. A nie chcemy, żeby Strażnicy byli zirytowani, prawda? Prawda? Więc takie opinie należy zachować dla siebie. Na każdym kroku? Czyżby zmienili nazwę "post" na "krok"? :P Tak na poważnie - irytacja Strażników mogłaby zajść, gdyby rzeczywiście jakaś osoba mówiła "Temat do skasowania" przy każdym kroku. Ja tak nie robię. Przynajmniej nie na każdym kroku. A czy nie chcemy, żeby Strażnicy byli zirytowani? Well... uhh... Raczej nie. :P A opinie są po to, by je wygłaszać. Chyba, że są one obrzydliwe. To wtedy należy się od nich powstrzymywać. Dziękuję za (nie)uwagę (niepotrzebne skreślić). |
Nemomon |
Skoro offtop się szerzy, to dodam coś. Mianowicie tylko wtedy Strażnik się irytuje, gdy jest uczulony na punkcie swojego ego. W innym przypadku przyjmuje to do wiadomości oraz olewa prosto z góry. Chyba, że nasze Lisze są uczulone na tym punkcie, co jest bardzo dziwne, bo nie podejrzewałbym, aby Lisze coś czuły. Dwugłowe Łasice jeszcze, ale nie-koniecznie-Lisze. Dixi. |
MCaleb |
Irytacja Strażników już zaszła, gdyż rzeczywiście pewna osoba mówiła/pisała na/w każdym kroku/poście rzeczone słowa. Odbieram je w ten sposób, że osoba ta albo ma przerost ambicji, albo uważa danego/danych Strażnika/Strażników za niespełna rozumu i/lub nie_potrafiących/nie_wiedzących_jak wykonywać swoje obowiązki. Czy tylko od obrzydliwych opinii powinniśmy się powstrzymywać? Przeca to, co jest obrzydliwe, to tylko kwestia gustu, a o gustach ciężko się dyskutuje. Natomiast mantry w stylu "musi odejść" czy "musi zostać usunięte" proszę sobie wsadzić głęboko tam, gdzie Qui i/lub Rabi wspomnieli. Poza tym, Hobbicie, awansowałeś ze starszego spamera na młodszego trolla. A trolli nie lubimy. Nemomonie, gdyby tylko o ego chodziło, ale powtarzanie tychże mantr działa już wszystkim na nerwy, dodaje więcej do usuwania i ogólnie rzecz biorąc działa na niekorzyść danego tematu (i osoby) zamiast pomagać. |
Rabican |
Hobbit: Czcisz Najpiękniejszą?!My Godness... Nemomonie, mylisz niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu. Hobbickie szarogęszenie się jest zjawiskiem bezsprzecznie negatywnym. Nijak nie wiąże się z tematem, narusza autorytet Strażników oraz stawia szarogęszącego się na piedestale jako wykonawcę woli Starożytnych i bogini wie kogo jeszcze. Jedyną osobą, która ma tu problemy z przerośniętym ego, jest Hobbit. My, Strażnicy, nie życzymy sobie po prostu, by ktoś wtrącał się w naszą strażniczą politykę lub wydawał nam polecenia mimo braku uprawnień ku temu. Nie wspominając o poruszonym przez Caleba fakcie, iż wygląda to tak, jakby szarogęszący się uważał Strażników za fajtłapy i dupy wołowe niepotrafiące zadbać o własny stolik. Pozdrawiam serdecznie. Rabi the Leechy Lich. PS. Jakby ktoś miał wątpliwości, czy Hobbit się szarogęsi - polecam zapoznanie się z tą stroną. |
strona: 1 - 2 |
temat: Skrypt | wróć do komnaty |