Witaj Nieznajomy!
|
temat: Wygląd jednostek komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 | |
Trang Oul |
Bigjocker to usunął :/ . Na razie mam sam obrazek, jak znajdę plik .wog. to umieszczę link. |
Quba Drake |
Trang kto jest autorem tego nadzwyczaj dziwnego dzieła. |
Trang Oul |
Bigjocker. |
Phoenix |
Jest Jakiś dobry program edytowania plikow .DEF?? Jeszcze jedno! Kiedy wyjdą te kompaatybilne z najnowszym WoG pathem Nowe Ulepszenia?? Jestem niecierpliwy, sorrki... |
Trang Oul |
>>No chyba BigJocker Quba , no nie Trang? No chyba "plików", jeden znak zapytania, "kompatybilne", "patchem" :P . |
Phoenix |
Sorki, problemy z klawiaturą...To jest Jakiś dobry program do edytowania grafik .def ? Chce zrobić Żarowego smoka... Spróbujcie se w paincie odwrócik kolory diamentowego smoka(w niebieskiej wersji). Wcale nie wychodzi kiczowato, przeciwnie! Panie Acid! Co nowego jest w tym PATCHU (Niech ci będzie, Trang) Co aktualizuje skrypty oprócz aktualizowania skryptów? |
Quba Drake |
Vader niepowinienem tego robić od tego są "Strażnicy" na przyszłóśc nie pisz trzech postów tylko wrzuć wszystko na jeden po przez edytowanie postów.I na przyszłość trochę szacunku dla innych. |
Acid Dragon |
"Ej" sobie wołać możesz wśród troglodytów i harpii.... Głównym zadaniem patcha jest aktualizacja skryptów i to właśnie robi. Poza tym do niektórych dodano pewne nowe właściwości. Na przykład: teraz jeśli reguła map "bohaterowie zaczynają na 5 poziomie" (tłumaczenie nie jest zapewne dokładne) będzie włączona, to również nowo rekrutowani dowódcy będą zaczynać na 5 poziomie (paladyni na 6 lub 7 bodajże). Inny przykład: jeśli opcja przycisku 'kup wszystkie oddziały' będzie aktywna, to teraz poprzez ctrl-kliknięcie można wybrać sobie rodzaj jednostek, jakie mogą być rekrutowane (zablokować pewne poziomy lub uwzględniać jednostki nieulepszone miast ulepszonych). Pełną listę zmian znajdziesz w pliku "Post 3.58f Changes and Bug Fixes.txt" w katalogu Data/s po zainstalowaniu patcha. PS. połącz swoje posty do łasicy ciężkiej... |
Phoenix |
Sorki! Dzięki. A co z tym programem do edytowania plików w formacie def? Jest gdzieś jakiś fajny, rozbudowany? |
Trang Oul |
Zajrzyj do działu download WoGa. |
Sharper |
Odświeżam ten temat bo mam pytanie. Z czego zrobili dowódczynię Fortecy? Jakby co, to ja tylko pytam ;). |
Ginden |
Nie wiem, ale kiedy Westalka idzie widać, że topór jej wisi (jest poza ręką). Lewitacja czy nowa umiejętność specjalna. |
Acid Dragon |
gigant i meduza - to widać gołym okiem. Może z domieszkami czegoś innego (toporek może od orka?). |
Ginden |
gigant? Gigant jest bardziej pomarszczony. a skąd ubranie? Toporek też chyba nie jest od orka. |
Acid Dragon |
gigant, zapewniam. |
Kreator |
@Ginden, zobacz układ nóg oraz na "przepaski biodrowe", są takie same prócz koloru. Tylko jeszcze naszej "Giantmedusa" autor dorobił staniczek ;), i stosowała mniej metanobolu (wygląd przedramion). Co się tyczy toporka, to zastanawiałem się długo, ale nie wiem czyj to sprzęt. Na orkowy to mi raczej nie wygląda, lecz mogę się mylić. |
Ginden |
A jednak! Ale ten toporek też mnie dziwi. Z orka on zdecydowanie nie jest, bo ork ma przyciemniony i wyglądający na używany. Jeszcze raz radzę się przyjrzeć animacji chodu. Toporek wisi poza ręką. |
strona: 1 - 2 - 3 |
temat: Wygląd jednostek | wróć do komnaty |