Witaj Nieznajomy!
|
temat: [loading... please wait] Wasze wyniki w M&M komnata: Cytadela Mocy i Magii (Might and Magic) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 ... 6 - 7 - 8 | |
Dalerius |
Ech, zrąbałem sprawę. Ukończyłem MM8, (tzn. główny wątek, jeszcze zostało mi parę questów) ale zapomniałem zrobić Print Screena i teraz pamiętam tylko, że wynik wynosił 1200 coś. Czas ukończenia to 4 lata czyli w 1176 roku (Haha! nie było Rozliczenia!). |
Alamar |
Przecież karta z wynikiem tworzy się automatycznie. Poszukaj pliku Win.pcx w folderze z grą. |
Dalerius |
Znalazłem, ale nie można go nawet odtworzyć. Tak to wygląda: http://imageshack.us/photo/my-images/202/76140269.png |
Vatras |
IrfanView (którego możesz sobie spolszczyć) otworzy przed tobą wszelkie dobrodziejstwa plików .pcx. EDIT: Poprawiłem linki. |
Alamar |
No i w końcu - Strona z Waszymi wynikami w grach MM. Jak ktoś chce zamieścić swoją kartę z wynikiem (tudzież screenshot z wcześniejszych części), proszę o zamieszczanie linka w tym temacie. |
Irhak |
Alamar - jedna rzecz... nie Kreator Irhak, a Irhak... :P |
Alamar |
Tamtą kartę wysłał Kreator Irhak. :P |
Tarnoob |
MM7 drugi raz. 10 000 pkt. z hakiem to może nie jakiś rewelacyjny wynik, ale zawsze coś. Po zakończeniu gry czuje się ten niedosyt, to parcie na oryginalne Armageddon’s Blade, tę ekscytację słowami Kastore’a i chęć zagrania The Forge… Niestety, nie ma jak. :-( |
Irhak |
A macie jeszcze jedną kartę do kolekcji ;) Jedyny raz, kiedy wziąłeś się za lisza :P MM9 |
Lord Yves |
Wyniki z MM7 i MM8: |
Ginden |
Nie chciało mi się try hardować. :P |
Irydus |
Ginden twój Łotrzyk ma ciekawe imię :P |
Ginden |
Testowałem, jak gra reaguje na użycie znaków specjalnych, jak Alt + 160 (niełamalna spacja). ;) |
Alamar |
Ostatnie karty dodane na stronę wyników. Karty są posortowane wg części i następnie alfabetycznie. Jeśli kogoś pominąłem, to krzyczeć. |
Irhak |
Zcheatowana gra. Od samego początku lvl 255 i wymaksowane statystyki i zdolności pod maga. |
flame drake |
MM7 jedną postacią: Dodam tylko, że zaczynałem z wszystkimi statami na 0 i bez ekwipunku. :D |
AquaInferus |
http://forum.gram.pl/upl/forum/2012_07/20120216091655.jpg to mój dyplom z ukończenia 7 |
arnizagloba |
Mój wynik w MM7: Jak przejść MM7 na poziomie "0" (zero) (Peasant Game): 1.Zabić smoka na Szmaragdowej Wyspie. Następnie wykorzystać fakt, że czasem możemy wziąć fant z zabitego smoka bez zniknięcia ciała smoka. Jeśli poświęcimy sporo czasu, możemy z jednego smoka otrzymać całą masę potężnego wyposażenia, włączając w to artefakty. 2.Dojść do studni w Eofolu. Studnia dodaje punkty biegłości. Poświęcając sporo czasu, możemy uzyskać setki punktów biegłości dla każdego z naszych bohaterów. 3.Po uzyskaniu dostępu do broni starożytnych, dajemy po minimum 20 pkt. biegłości dla tej broni na arcymistrzu. Wrzucamy czary ochronne na arcymistrzu, włączamy pośpiech (magia ognia) i wciskamy "a" podczas walki (bez włączania walki turowej). Smoki i tytani są bez szans. |
Sheltem |
Wczoraj ukończyłem Might&Magic 6 po raz pierwszy i zastanawiam się skąd ludzie mieli w grze tyle złota żeby awansować swoich bohaterów na poziomy ponad 100.Ja nie miałem już złota przy 70 poziomach. |
Morglin |
Naprawdę zabrakło CI złota w Might and Magic VI? ;O Sam aktualnie grając w "szósteczke" jestem na etapie czyszczenia control center mając postacie na +/- 90 poziomie i grubo ponad milion złota. No chyba, że jesteś z tych hardcorowych graczy co nie używają metody Save/Load i umarłeś parę razy tracąc złoto, bo w Mandate of Heaven nawet bez kupiectwa ma się nadmiar pieniędzy. |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 ... 6 - 7 - 8 |
temat: [loading... please wait] Wasze wyniki w M&M | wróć do komnaty |