Witaj Nieznajomy!
|
temat: [loading... please wait] Wasze wyniki w M&M komnata: Cytadela Mocy i Magii (Might and Magic) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 6 - 7 - 8 | |
Kaazam |
TO ja też się pochwalę. MM7 Dobra strona - jak pierwszy raz ukończyłem grę MM7 Zła strona - ukończona jakieś 30 minut temu od napisania tego posta MM8 - dwa lisze w teamie i pozamiatane |
Solmyr |
MM8 Mrocznym Elfem |
Alamar |
A co tam - moja drużyna z MM9. Na czas przejścia radze nie zwracać uwagę - można grę przejść całą, wszystko wyczyścić, a i tak czas ukończenia będzie wynosił 1 dzień (spowodowane jest to crashami i czymś związanym z quicksavem czy autosavem - nie chciało mi się dokładnie sprawdzać). |
Kaazam |
Heh w ciągu tygodnia przeszedłem MM7 dwa razy. Oto moje dyplomiki Dobra bez zabijania i przeszukiwania smoków i w ogóle taktyka PiS czyli wszędzie na niewidoku leciałem Zła strona - jak zwykła ważniejsze smoki zabiłem ale tych z Eofolu czy jakoś tak nie ruszyłem :P |
Kuraito |
Pierwsze podejście do MM8. Grałem Mrocznym Elfem. @Alamar: Napisałem to, żeby zastosować się do tego, co dodałeś do pierwszego posta w tym temacie. Widać, napisałem za dużo. ;-) #edit2: Wiem, wiem... Zmyliła mnie ta ciemna i jasna strona (wiem, że to tylko przy MM7). I 2 posty wyżej też jest tak napisane... |
Ginden |
No i co? I wbrew pozorom, to nie jest fake, ani też efekt czitowania. I jest to MM8. |
Alamar |
Ginden: A edytowanie, by wyciąć elementy nieodpowiadające sobie jest kulturalne? Tak - ten temat jest od zamieszczania wyników, a nie pisania z błędami. :P Tak samo jak ubicie swego bohatera na pierwszym poziomie, granie resztą drużyny i inne temu podobne sprawy (no dobra, może i przeszedłeś grę zwyczajnie :P). |
Ginden |
Okej, tym razem MM7 złą stroną mocy. |
Zu |
Nie próbowałem bawić się w hardkora. Było to w końcu moje pierwsze przejście gry. |
Field |
Tia, karta Daleriusa: EDIT: A na przyszłość polecam tak w ogóle, jeśli się nie ma jakiegoś programu graficznego, http://www.zamzar.com - bardzo przydatny multikonwerter. |
Irhak |
Skasowałem grę zanim zamieściłem tutaj kartę... to była MM8, człowiek, poziom 42 (chyba) i wynik ponad 3000 ;P |
Irhak |
Świeżo co przeszedłem MM6... Mam nadzieję, że mi wybaczecie... ;P EDIT - rozmowa z Acidem o Alamarze zniknęła? ciekawe dlaczego... ;P EDIT2 - w takim razie krótkie streszczenie: Acid pytał się, czy Alamar był w tym przypadku elfką, ale po mojej odpowiedzi, że nie rozróżniam ras w MM6, przypomniał sobie, że MM6 jest "rasistowskie"... |
Dalerius |
No tak pobiłeś mnie :( a co do poziomu to założę się że gdy byś poszedł do tych treningowych miał byś większy choć w treningowych mogłem sobie dać do 80. |
Los Domestos |
Ja w MM8 już mam 1500000 złota + dwa razy tyle w ekwipunkach najemników i po 125 poziomie na razie. ;) Edit: No i jestem teraz w połowie MM6, bo właśnie ściągnąłem spolszczenie, a 7 już dwa razy przeszedłem. ;) |
Algoblin |
A czy ktoś z Was może się pochwalić takim oto skarbem ;)? |
Lord Kilburn |
Pierwsza rpg z serii M&M, którą przeszedłem to cz. VI (z waszym spolszczeniem :)) i pierwszy raz skończyłem ją kilka tygodni temu z takim o to wynikiem: Zaraz potem zacząłem cz. VII i wynik był taki (za pierwszym razem, bo innych jak dotąd nie było): |
swiru444 |
Might and magic I: Secret of the Inner Sanctum Drużyna: Korn - Darf, Knight, LVL 14, Age 44 Glory - Human, Paladin, LVL 12, Age 52 Pino - Gnome, Archer, LVL 14, Age 72 Lili - Gnome, Robber, LVL 14, Age 44 Tar-Og - Half Orc, Cleric, LVL 14, Age 34 Aeris - Elf, Sorcerer, LVL 12, Age 42 |
noname |
|
Dalerius |
Oto mój wynik z MM7: http://img831.imageshack.us/img831/9864/ghghb.jpg I jeszcze chciałbym się coś zapytać - od czego zależy wynik? Bo ciągle wychodzi mi słaby :( |
Vatras |
Zgodnie z tym co zostało tutaj spisane wynik liczony jest według następującej formuły: Wynik=Sława*1000/Czas gdzie sława jest sumą doświadczenia wszystkich czterech postaci, a czas liczony jest w dniach potrzebnych do ukończenia gry |
strona: 1 - 2 - 3 ... 6 - 7 - 8 |
temat: [loading... please wait] Wasze wyniki w M&M | wróć do komnaty |