![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Podziemna Tawerna |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 83 - 84 - 85 | |
![]() Kastore ![]() |
Szaman: Co to za mod z zaklęciami?
I Jedna gildia miała najlepszy zestaw zaklęć w grze :D |
![]() Szaman ![]() |
Kastore: Co to za mod z zaklęciami? Jaki mod? Wszystkie czary są z gry. Tylko niektóre są super rzadkie i raz na 10 000 magów mogą się trafić:P ... ... ... Oczywiście żartuje:) Jest to wtyczka do HD-Moda Która dodaje fajne zbilansowane czary do gry. Ostatnio na HC rozmawiam z autorem wtyczki i staram się go nakłonić do dodania moich autorskich czarów do gry. Sporo mam materiałów ze swego moda (Przygód Gunduli), które leżą odłogiem i tak postanowiłem coś wykorzystać. |
![]() Kastore ![]() |
Szaman: Z takim prawdopodobieństwem, to widziałbym je już setki razy. B-)Tylko niektóre są super rzadkie i raz na 10 000 magów mogą się trafić:P Szaman: Tak trzymać!
Ostatnio na HC rozmawiam z autorem wtyczki i staram się go nakłonić do dodania moich autorskich czarów do gry |
![]() Górski Krasnolud ![]() |
Ja tylko chciałem podziękować za dzisiejszą aktywność na chacie. :) Tak długiej historii chatu nie było tu chyba od czasu premiery Trial by Fire do Heroes VII, i choć wiem, że napisałem to już na Cmentarzu, to miło było tak cofnąć się w czasie, jak to napisał pewien zasłużony Grotowicz, to było bardzo miłe oderwanie się od rutyny. :) |
![]() Dru ![]() |
Mam pytanie. Czy ktoś używa może jakiegoś prostego menedżera pobierania plików i może go polecić? Chodzi mi na przykład o to, że chciałbym pobrać wszystkie mapki z krypty, a nie chce klikać w każdy link osobno, tylko pobrać wszystko za jednym kliknięciem z danej strony lub z danego serwera. Pozdrawiam |
![]() Acid Dragon ![]() |
Przez przypadek dzisiaj natrafiłem na ten filmik. Zupełnie o nim zapomniałem, choć widziałem jak był nagrywany ;). Przez przypadek trafiłem na "okładkę" :P. |
![]() Bychu ![]() |
Ale weź to taguj 18+ może? |
![]() anonim1233 ![]() |
Ktoś ma ten najnowszy numer CD-Action? Czy piszą w nim wyłącznie o Heroes 3? |
![]() avatar ![]() |
Przecież premiera od 5 października. |
![]() Górski Krasnolud ![]() |
Ma ktoś do odsprzedania planszową wersję King's Bounty z 1991 roku w stanie dobrym? |
![]() anonim1233 ![]() |
Pytanie do osób, które kupiły ten numer specjalny CD-Action. Co piszą w nim na temat Heroes 5 i 7? |
![]() Yaaqob ![]() |
anonim1233: O "Siódemce" bardzo pozytwnie. O "Piątce" jeszcze nie czytałem.
Pytanie do osób, które kupiły ten numer specjalny CD-Action. Co piszą w nim na temat Heroes 5 i 7? |
strona: 1 - 2 - 3 ... 83 - 84 - 85 |
temat: Prywata oraz pytania różne |
![]() |