Witaj Nieznajomy!
|
temat: Błąd komnata: Przeklęta Machina |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 | |
Ginden |
Kiedy próbuję włączyć temat "Spolszczenie Kronik" dostaję komunikat: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /srv/www/htdocs/web8/html/forum/functionsPostDisplay.php on line 188 Qui zaradź coś! |
Qui |
Cóż, po prostu nadal nie miałem czasu zrobić zabezpieczeń przed niewłaściwym użyciem tagów, a ktoś ZNOWU użył ich w niewłaściwy sposób. I nie zaradzę nic. Przynajmniej nie w tej chwili. |
Ginden |
Mógłbyś dodać automatyczne usuwanie tematów bez postów? W kilku miejscach są tematy bez postów. |
Acid Dragon |
To akurat nie błąd. Przynajmniej nie w moim rozumieniu. Czasem jest to potrzebne i uważam, że lepiej tego na siłę nie "poprawiać". |
Micki |
Niewielki błąd, ale zawsze. W opisie Sali Bohaterów nie postawiono kropki (niewybaczalne :p) na końcu drugiego zdania: Sala Bohaterów: .
Dziwna komnata z ustawionymi zbrojami, machinami wojennymi i wieloma księgami magicznymi. Tu swe przygody mogą opowiadać wszyscy zainteresowani strategią i taktyką w 'Heroes of Might and Magic I-IV' |
Nemomon |
Ja tylko zacytuję naszego Smoka: Acid Dragon:
well - przez 3 lata jakoś nikt nie zauważył, więc wątpię, aby to było specjalnie istotne :P. A braku chorobliwych pedantów (i mówię serio, bo takie reakcje, jak opisana, pod pewne stany psychiczne podchodzą) jakoś nie będę opłakiwać. But fixed anyway. Case closed. |
Trang Oul |
Jakoś nie widzę "fixed" :P . |
Nemomon |
Fixed było to. |
Acid Dragon |
dobra, dobra, dodałem te dwa pixele (kropka w powyższym zdaniu poszła z wielką literą na piwo) |
Micki |
Alamarze, na stronie głównej napisałeś "Heroes of Might and Magic Complate Edition". Na obrazku widać natomiast, że brzmi to tak: "Heroes of Might and Magic Complete Edition". |
Alamar |
Problem z postem, a dokładnie apostrofem - gdy chcę napisać np. "Falcon`s Reach", (z tym, że apostrof z klawisza z cudzysłowem), post nie chce się zapisać. @Micki THX - fixed |
Trang Oul |
Następny błąd: czas letni. @vinius: mnie brak HTML-a przeszkadza... |
Ginden |
Nadmiarowy błąd: korzystanie z tagów html w profilu. |
vinius |
Do dzisiaj NIKOMU to nie przeszkadzało, a ograniczona ilość znaków do wstukania uniemożliwia niecne wykorzystanie skryptów przeciw Grocie. |
Ginden |
W 30 znakach można zmieścić jakiś złowrogi skrypt. |
Alamar |
Albo mi się zdaje, albo znów zegar Groty się rozregulował. |
Ginden |
Grota działa nadal na czasie wschodnioeuropejskim (letnim). Ja mam taki problem, że zdarzyło mi się pomylić tag w długim poście. I post poszedł do piachu. Qui, mógłbyś zaimplementować, by post w takich przypadkach nie znikał, tylko cofało do dodawania postu z poprzednim tekstem? |
vinius |
Dzisiaj w godzinach popołudniowych nie mogłem pisać postów, gdyż wyskakiwał jakiś błąd. Czyżby w tym czasie było coś zmieniane w grocie, czy jakis czasowy przestój serwera? |
Solmyr |
Ja też nie mogłem dodawać postów przed chwilą? Coś się dzialo? EDIT: I znowu nie mogę pisać, np.: w Prywacie... |
era32 |
Dodawanie takich ścieżek jak Cytat: nie wychodzi.C:\Program Files\3DO\BlaBlaBla Czy Acid Dragon mógłby coś poradzić, aby nie wyglądało to C:Program Files3DOBlaBlaBla (ukośniki wyświetlone w tym przykładzie dzięki PHP Trick by era32) PHP Trick: EDIT: Udało mi się dopisać tekst pod obrazek. Da się umieścić złowrogi skrypt - a to taka light wersja pogrubiająca era32 i wyświetleniem pod obrazkiem Wykrywacz błędów.
PHP Trick ma umożliwiać wstawianie ukośników na stronie Acidcave - dopóki błąd z ukośnikami nie zostanie naprawiony - aby uzyskać ukośnik trzeba wpisać \\ |
strona: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 |
temat: Błąd | wróć do komnaty |