Witaj Nieznajomy!
|
temat: King's Bounty: The Legend komnata: Mroczna Świątynia (Heroes Online, Clash of Heroes) |
wróć do komnaty |
serghi |
28.III.2007 -> Alamar poinformował o planach wydania tejże gry, bądź co bądź prawie klona :) Więcej informacji jest dostępnych na stronie: http://www.kingsbounty.ru Niestety tylko dla osób władających językiem rosyjskim :) Doszukałem się jednak informacji o wstępnym wymaganiach sprzętowych: a więc: -> P4 3GHZ lub odpowiadający AMD -> RAM 1GB -> Karta graficzna -> GF7800 256Mb RAM / lub podobna na chipsecie ATI Czyli wymagania można powiedzieć średnio duże, biorąc pod uwagę Wymagania Gothic 3 i Oblivion :) To są jednak info bardzo wstępne i o ile w ogóle wyjdzie coś z tą grą to się dużo może zmienić. Polecam jednak jak nie lekturę to chociaż przejrzenie strony kingsbounty, poprzez analogię do HOMM dużo można się dowiedzieć o tej grze :) Ja sam troszkę prześledzę tą stronkę i spróbuję coś więcej o tym napisać. P.S. CO prawda temat ten był poruszony już wcześniej jako klony, ale tam ogólnie to było, więc może warto tutaj nowy post dla tego założyć. |
vinius |
O w mordę, albo zoptymalizują ten ram, albo mogę się pożegnać z grą w nowe KB... na najwyższych detalach ;) |
vinius |
Tutaj do odsłuchania parę soundtracków z KB:L, jeżeli to kogoś interesuje :). Mnie się podobają. |
Dru |
Czytając ostatnio recenzje tejże gry w serwisie gram.pl natknąłem na bardzo ciekawy fragment, a mianowicie: "Tak jak w przypadku HoMM, ratunkiem dla tej kultowej pozycji okazali się wielbiciele klasyki spoza Buga. To powoli staje się normą, zachodni devowie upadają, tytuły lub licencje na nie wykupują Rosjanie i krótko później gra przeżywa swój renesans. Wygląda na to, że nie inaczej będzie z King's Bounty: Legend, którego produkcją zajmuje się studio Katauri. Co ciekawe, współpracując przy okazji z samym twórcą - Van Caneghemem." Czyżby Protoplasta zaczął się w końcu interesować własnymi tytułami? Pełna recenzja tej gry tutaj. |
temat: King's Bounty: The Legend | wróć do komnaty |