Witaj Nieznajomy!
|
temat: Niewykorzystane grafiki komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 | |
Dragonar |
Znalazłem w zasobach gry bardzo ciekawy budynek w mieście, przypominający młyn... Nazwa pliku to 'TBFRWTRW.def'. Przedrostek "TBFR..." mówi, że budynek miał znajdować się w Cytadeli. Po analizie stwierdzam, iż miał być przyczepiony do ratusza i znajdować się w tym miejscu. Podejrzewam, że to stara wersja magazynu zasobów, tudzież jego ulepszenie - jak w egipskim Bastionie. Co sądzicie o tej dziwnej budowli? Jakie miała mieć właściwości? |
Mitabrin |
Moja teoria o tym jest taka. A tak na serio to dość interesujące, ciekawe czy można do czegoś ten budynek wykorzystać... |
Dragonar |
Ewentualnie można to jakoś podmienić za stary magazyn zasobów... Chciałbym, żeby budynek był dodany w WoGu 3.59 - na ekranie miasta jest na to idealne miejsce. |
Ginden |
Sprawdź jak to wygląda lepiej. :P |
Dragonar |
Nieźle? ;P W każdym razie od kiedy dowiedziałem się, że miał być nowy budynek, cały czas wydaje mi się, że na środku miasta jest wielka dziura. :P |
Acid Dragon |
faktycznie, nigdy nie zwróciłem na to uwagi... screen Ino raczej nie nowy budynek, a dodatek ozdobny do kapitolu. Magazyn zasobów wtedy też wyglądał inaczej, ale jest gdzie był. |
Acid Dragon |
Z dedykacją dla Dragonara: mill.wog Patch zmienia pliki capitolu i town hall w Fortress. Nie jest idealnie, bo najwyraźniej gra w animacji budynku wstawia pierwszy slajd animacji "na stałe", co powoduje drobny błąd w wyświetlaniu, ale może niektórym się spodoba. |
Dragonar |
Cóż, ładnie. :P Przynajmniej jakiś dodatek miły dla oka. :) Szkoda, że nie ma więcej takich niewykorzystanych budynków w mieście. |
strona: 1 - 2 - 3 |
temat: Niewykorzystane grafiki | wróć do komnaty |