Witaj Nieznajomy!
|
temat: [mapa] Lodowa obrona komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
Dark Dragon |
Mapka nie jest jeszcze w pełni gotowa [jest w wersji alfa +], zachęcam do testowania. Ta mapka pomoże wam wczuć się w klimat Vori ;) wersja mapki: bez żadnych modów zalecana instalacja: COMMANDER-GODS PATCH [dla pełnej kompatybilności mapki] link: http://www.divshare.com/download/250040-91b |
Cichy |
Dodaj koniecznie do mapki z 15-20 kopalni i więcej "terenu" - drzew za mało troszki. Ale z tym przejściem po ogniu to raczej się nie da. No i możesz zrobić rozbudowane podziemia dla Piekielnych Lordów. Wtedy mapka będzie okej. |
Dark Dragon |
Po co Ci więcej kopalni? Mało Ci terenu? A znalazłeś tajemne przejścia? |
Cichy |
Żeby dostarczały surowce :] Jak mapa ma być oryginalna (jedyna w swoim rodzaju) to po prostu ignoruj moje wskazówki :P Znalazłem monolity przejścia prowadzące do Miecza Mrozu |
Dark Dragon |
Surowce są tam niepotrzebne. Te monolity to mało ;) |
Cichy |
Dlaczego ogniste pola i przejrzysty staw na morzu są nie do przejścia? Czerwonymi kwadratami je zaznacza. EDIT: No to wrogi bohater po nich nie przejdzie. Dodanie terenu pod spodem to jedyne wyjście. |
Dark Dragon |
Są tak zaznaczone, ale to nic nie daje. |
Cichy |
Mam pomysł: Może zrób tak, żeby w środku lodowych pól była "szczelina" - długa ścieżka składająca się z pustych niezaznaczonych obiektów, a pod nią cienki pas ziemi, by bohater mógł przejść. |
CragHack |
Odświeżysz download? Bo wygasł, a zagrałbym sobie chętnie. |
Kastore |
Tyle że autor nie dał znaku życia od pięciu lat... Nie robiłbym sobie wielkich nadziei. |
Eternal |
Też chętnie bym w nią zagrał... Bądź co bądź, pracuję nad Vori. |
temat: [mapa] Lodowa obrona | wróć do komnaty |