Witaj Nieznajomy!
|
temat: [H3/projekt] Two Islands komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 ... 11 - 12 - 13 | |
Tichondrius |
http://myuiq.pl/vori/portal http://www.twoislands.org Two Islands - Dodatek! -zamienia Fortecę na Warownię (Vori), a Cytadelę na Kolonię (Regna) i dodaje 12 kampanii (2 fabuły) -dodaje nowe konie dla bohaterów -dodaje wielosawkę, artefakty dla konia oraz dodatkowe artefakty do zbroi -zmienia WoGifikację -dodaje (zamienia) zaklęcia -dodaje artefakty -jeszcze nie pewne dodaje slabsze poziomy 8lvl -dodaje obiekty -dodaje AERM (Ważne raczej :P) -To nie prima aprilis! -Pracujemy nad tym od 2 miechów. PS. Trang, teraz widzisz co dodajemy ! No i szukamy kogoś do filmów. No dobra póki co to jest MOD. |
Dark Dragon |
Ile pż będzie miał Granatowy Smok? Będą trzecie ulepszenia (Może Lodowy Smok - http://img294.imageshack.us/img294/3656/nowyobrazmapabitowahz8.png)? Może mógłbym w wolny czasie zrobić jakiś filmik ;) (Gdybyście oczywiście chcieli) Cóż, to są 2 zamki jakie chciałem stworzyć ;)(nawet trochę nad nimi pracowałem) |
Tichondrius |
Statystyki jeszcze nie opracowane, beta testy wykażą ile PŻ itd. Betę wydamy publicznie (Ale nie pierwszy build) |
Dark Dragon |
Do zamku wodnego nie pasuje Arcymag bitewny. |
Cichy |
Arcymag będzie piratem oczywiście :D @Dark: czy to ty czasem nie robiłeś kosyniera? Przydałby się jako ulepszenie chłopa w zamku. |
Tichondrius |
Kto robił Kosiarza ? mogę go dokończyć tylko muszę więc prawa autorskie od autora. |
Dark Dragon |
Robiłem tylko jego animację. To co mógłbym zrobić jakiś filmik? |
Cichy |
Dark, dużo zrobiłeś klatek Kosiarza? Powiedzcie, że pasuje na ulepszenie chłopa?(oczywiście ;P) Chłop->Kosynier->Pikinier->Halabardnik->Strażnik zamkowy |
Dark Dragon |
9, Kosyniera robił Quba. Jeżeli się zgodzi mogę zrobić też avatarka. Kiedyś również pracowałem nad Podwodnym miastem. Były tam takie jednostki: Rozbójnik -> Pirat Morski Łucznik -> ?? Syrena -> ?? Morski Wojownik -> Magiczny Morski Wojownik ->> Morski Gladiator Wodorost -> Prawodorost Jeździec Konik Morskiego -> ?? Potwór Morski -> Bestia z Oceanu ->> ?? |
Tichondrius |
Dark, zrób przykładowy filmik. "Chowanie ostrza mrozu" PS. To nie morskie miasto, ale kolonia. Rozbójnicy itd. Regnanie itd. Potwory morskie itd. |
Dark Dragon |
O co chodzi z "chowaniem"? Ktoś ma schować Ostrze Mrozu? |
Tichondrius |
Według fabuły tak. Ale to tajemnica. ;P) Chłop->Kosynier->Pikinier->Halabardnik->Strażnik zamkowy - Cichy przesadzasz! |
Cichy |
Nie przesadzam, tylko daję nowe pomysły:P. A na dobry początek może być Chłop->Pikinier->Halabardnik, zgoda? |
Tichondrius |
Poprawiłem Regnę, nie tą wersję dałem :P. |
Dark Dragon |
Czy zamki będą opcjonalne? Gdzie nowe jednostki neutralne? |
Cichy |
Jednostek neutralnych sporo będzie... Na razie są w fazie projektu. Ja sam tworzę gryfa bojowego: http://img267.imageshack.us/img267/4939/gryfbojowyar5.png EDIT: W temacie jest napisane [ mod ]: Two Islands, ale nie rozchodzi się o nazewnictwo, tylko o treść... Nawet jeśli nic prócz ERM (i AERM) nie dodamy, to wprowadzimy trochę urozmaicenia m. in. dla miast :P |
Acid Dragon |
ja tylko w sprawie nazewnictwa jedno: jeśli dany patch coś *zamienia* a nie faktycznie *dodaje* to jest MODEM, a nie dodatkiem. A same mapy czy kampanie to raczej trochę za mało jak na dodatek. Chciałbym podkreślić fakt, że z tego co rozumiem, nic, co teoretycznie ma się znaleźć w owym modzie nie wejdzie dodatkowo, a jedynie zamiast czegoś innego. EDIT: no... oprócz skryptów, ale te są ciągle elementem WoGa i też służą jedynie modyfikacji gry. |
Tichondrius |
Proszę o komentarze ;). |
MCaleb |
Komentarze? Proszę bardzo - angielska wersja strony jest dobrze wykonana, ale mam rozumieć, że nazwy ulegną jeszcze zmianom. Poza tym ten dualizm na jednej stronie... Nie lepiej kliknąć jeden przycisk i już jesteśmy z polskiej na angielskiej (i vice versa), zamiast jedno pod drugim? |
tymolord |
Muszę powiedzieć że owa regna wygląda świetnie ale wymaga doszlifowania. Czy można zrobić tak żeby ten dodatek działał jako inna wersja WoGa z Vori i Regną? |
strona: 1 - 2 - 3 ... 11 - 12 - 13 |
temat: [H3/projekt] Two Islands | wróć do komnaty |