Witaj Nieznajomy!
|
temat: Mody do Acromage komnata: Mroczna Świątynia (Heroes Online, Clash of Heroes) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 | |
Irhak |
Szukaj dobrze w grocie, a znajdziesz pełną wersję ;) |
Dark Dragon |
W razie czego mod działa również z trialem ;) ale warto się rozejrzeć po dziale Arcomage za pełną ver. |
noname |
Dobra odwiedziłem komnatę ale tam jest tylko : Arcomage Trial - 7, 13 MB |
Ginden |
Musisz lepiej poszukać. Pełna wersja jest tam, ale trudno ją znaleźć. PS. Uważaj na smoka. |
Dark Dragon |
Mimo, iż zainteresowanie modem jest nikłe prezentuję wam ver. 0.951 Lista zmian dostępna w pliku Redme_XMAS.txt PS. bardzo bym was prosił o komentarze i ewentualne pomysły co do zmian ;) |
Altair |
Zmień "Podórżnik" na Podróżnik. Chyba, że to jest jakieś nowe słowo którego nie znam. :) |
Dark Dragon |
Thx, fixed ;) I już w ver. też podmieniona ;) |
Acid Dragon |
A mnie się podoba :) Powędrował na główną i po świętach powędruje do działu Arcomage. |
Dark Dragon |
Dziękuję serdecznie za to wyróżnienie. W planach mam jeszcze automatyczne odtwarzanie mp3 podczas gry, .exe muszę zmodyfikować (jeśli się uda). Ewentualnie zmianę ikonki + instalator i oczywiście naprawę każdego z błędów jaki zostanie zgłoszony ;) |
Ulung |
MIGHT & MAGIC: ARCOMAGE MOD W formie wielkanocnego prezentu prezentuję Wam moją małą modyfikację - przeniesienie klimatu tej jakże pięknej gry o nazwie Arcomage do realiów świata Mocy i Magii! Modyfikacja Might & Magic: Arcomage została wydana w wersji 1.0b, czyli po wstępnych testach i wykonanych w większości celach. Co zostało zmienione? - wiele kart dostało nowy wizerunek oraz bardziej widoczną nazwę, - nowy wygląd loga gry, - nowy wygląd tła, - nowe wieżyczki. Co planuję zmienić w kolejnej wersji? - dopełnić liczbę kart, aby WSZYSTKIE zostały zmienione, - poprawić tło, - poprawić sygnalizatory kolorów w wieżyczkach :P Jak zainstalować? Wszystko jest w "instrukcja.txt", lecz powiem tutaj jeszcze, żeby zmienić folder DATA z głównego katalogu gry na ten, który zostanie wypakowany. Uwaga! Zrób na wszelki wypadek kopię zapasową tego oryginalnego folderu z gry, gdyż modyfikacja nie pozwala na jej odinstalowanie, a zawsze jest ten 1% ludzi (:P), którym mogłaby się nie spodobać ta modyfikacja. Zapraszam do ściągania i grania! :) |
Dark Dragon |
Z okazji Mikołajek przedstawiam wam w końcu Arcomage XMAS EDITION ver. 1.0 :) Edycja ta charakteryzuje się dodatkowym plikiem graficznym, a co za tym idzie grafiką w grze. Zmodyfikowanym plikiem exe, dodatkowym plikiem wsadowym, dzięki któremu od razu z grą odpala się muzyka (ciągle SNOW theme z H3, dajcie znać jakbyście chcieli np. z H6). Niewielkimi poprawkami graficznymi i 1 zmodyfikowaną kartą. Dajcie znać jak działa i czy są jakieś błędy. Niestety próby dodania kart póki co spełzły na niczym... ale kto wie... |
strona: 1 - 2 |
temat: Mody do Acromage | wróć do komnaty |