|
|
|
|
Witaj Nieznajomy!
|
temat: Uśmiechnij się! (póki jeszcze możesz ;)komnata: Podziemna Tawerna |
wróć do komnaty
|
| strona: 1 - 2 - 3 ... 121 - 122 - 123 | |
![]() Alamar
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nicolai
|
|
![]() Alamar
|
Jako że w temacie o nisach poruszono temat tego, jak bardzo współcześni autorzy "przykładają" się do sprawdzania podawanych przez siebie informacji, to poniżej artykuł o Kuźni z pewnej gazetki sprzed wielu lat:![]() EDIT: I jeszcze ta reklama MM6 ("Niektórzy twierdzą..."), zwłaszcza patrząc z obecnego punktu widzenia:
|
![]() Andruids
|
|
![]() Szaman
|
|
![]() anonim1233
|
Skąd im się wzięło, że Forge to "nowy świat"? |
![]() Nezerith
|
https://i.imgur.com/CKx5qI2.jpeg |
![]() Alamar
|
|
![]() Zachari
|
|
![]() Agon
|
Styl życia gnolla |
![]() bRyland
|
Może to nie żart i nie jest śmieszne, ale uśmiech wywołuje. Przy najmniej u mnie :P Dlatego pozwoliłem sobie tutaj to znalezisko opublikować :P Recenzja HoMM2 by Kazimierz Kaczor |
![]() Kastore
|
Dobrze mówi. Nie ma się z czego śmiać. |
![]() Darkstorn
|
https://www.youtube.com/watch?v=mG8dBpUiUxs A tu K. Kaczor gra w HoMM6... ^^ |
![]() Darkstorn
|
|
|
Garett
|
To tak odnośnie dzisiejszych wydarzeń:
|
![]() Andruids
|
Sseth wrócił do sielankowych czasów robienia magisterki, kiedy to wypuścił swoją pierwszą reckę MM VII, ale tym razem postanowił opowiedzieć pełnoprawny (choć trochę pobieżny) walkthrough. Jesteśmy przeprowadzeni przez cały główny wątek i wiele więcej jest powiedziane o głębszym lore. Szczególnie urzekł mnie moment w 17:45. Bycie zauważonym przez Ssempaia zawsze raduje serduszko! |
![]() Eggyslav
|
Kolejny klasyk sponsorowany przez Gildię Kupców. :) |
![]() Andruids
|
Jak Unfrozen nazwałoby jednostki z Inferno, czyli dlaczego nie chcę żadnego DLC do Olden Ery, ani żeby kreatywni geniusze z tego teamu dotykały czegokolwiek innego ze starego uniwersum.![]() (wszystkie sparodiowane nazwy mają pokrycie w obecnym nazewnictwie jednostek dema OE.) |
![]() Hayven
|
Czyli można gorzej od bobołaków? Otóż można. Całokształt tekstowej roboty w wykonaniu tej ekipy jest po prostu... dziwny. Luźne skojarzenie – "mamy Inferno w domu; Inferno w domu:" |
| strona: 1 - 2 - 3 ... 121 - 122 - 123 | |
| temat: Uśmiechnij się! (póki jeszcze możesz ;) |
wróć do komnaty
|