Witaj Nieznajomy!
|
temat: Wojny Bogów komnata: Niebiańska Kuźnia (WoG, HotA, VCMI) |
wróć do komnaty |
strona: 1 - 2 - 3 | |
Viktoriuszu - a ja zawsze ceniłem cyników. Co prawda taki nigdy nie będę, ale masz we mnie wiernego czytelnika :) Vader: obiecaj mi, że skończysz przynajmniej jedną kampanię! |
Phoenix |
Uroczyście przysięgam, Avatarze. Prawie skończyłem... Czy mógłyś mi służyć radą i pomocą, jeśli będę miał problemy z tym Wilkołakiem? Acid mi nie pomoże(może), a czytałem jednego twojego posta, w który mówiłeś, że udało ci się dodać nowe obiekty do WoGa! Proszę... |
Umiem (umiałem) kiedyś dodać nowe obiekty do edytora SoD. Były one niekompatybilne z WoG. To znaczy, na mapie podczas gry były poprawnie wyświetlone, w edytorze WoG działy się cuda... Jeśli chodzi ci o dodanie nowej jednostki (Wilkołaka) jest to niemożliwe - można tylko zastąpić starą animację nową... |
Quba Drake |
>>Nie zamykaj tego tematu, gdyż będą tu przedstawione i ocenianę kampanie mojego autorstwa o tej własnie fabule. To znaczy moja kampania się nie liczy, gdyż będą to tylko kampanie twojego autorstwa, rozumiem, czyli moja pomoc jest całkowicie zbędna. |
Phoenix |
@Quba Mój błąd! Sorki! Jasne, przedstawiaj swoje kampanie o tej tematyce!!! Sorki, nie chciałem cię urazić, tak napisałem, zapomniałem... @Avatar Ale przecież WoG Team (Slava) tego dokonał! Zaryzukuję, i spytam się Acida... @Szanowny Acid Dragon Pytam: Jak się WoG Teamowi udało dodać nowe jednostki? Czy mogłbyś mi powiedzieć dokładnie, krok po kroku? Proszę... @trang oul A co w tym poscie jest nie tak? |
Acid Dragon |
Póki co, dodawać do gry nowe jednostki potrafi tylko Slava i gwarantuję, że nie ma procedury "krok po kroku". Dżizas....... Czy wy do ciężkiej łasicy naprawdę myślicie, że do tworzenia WoGa istnieje jakakolwiek instrukcja? opis? przepis? procedura? algorytm? PODRĘCZNIK? Nigdy nie było, nie ma i z pewnością nie będzie. |
Phoenix |
Dzieki Acid, szkoda. Ostatnio maniakalnie rozpracowuję Heroesy, Badam Każdy plik, próbuję edytować, patrzę jek to działa... Tak poza tematem, mogę prosić o Adres e-mail Ubisoftu? Pogadam z se z nimi... |
AmiDaDeer |
Ja sądzę, że UbiSoft "pogada" na pikantno (z chili, piri piri i tabasco!). A tak w ogóle, to kampania się tworzy - niedługo będzie gotowa. Ale fabuły zdradzić jeszcze nie mogę (bo znam tylko jej początek i koniec :P). |
Trang Oul |
Jak postępy? |
AmiDaDeer |
Huh... Przypuszczalnie nic nie wyszło. Jak zwykle... |
Dragonar |
Ja chciałbym stworzyć patch do WoGa na polskie Menu. Czy można skopiować ikonki z SoD i zainstalować w WoGu? Czy próbował ktoś tego? CZY będzie to wyglądało estetycznie? |
Field |
Grafiki Ci nie znajdę, ale ktoś próbował. Jeśli dla Ciebie estetyką są wycięte fragmenty menu z tła SoDa okalające ikony (efekt halo), to jak najbardziej :/ Ogólnie - kicha. |
Dragonar |
Nie wiem czy jest to dla mnie estetyka, bo nie próbowałem jeszcze i nie widziałem tego efektu. Może z RoE lub AB będą wyglądały lepiej. Jakoś spróbuję zrobić. Coś tam podmaluję i zobaczę efekt. |
strona: 1 - 2 - 3 |
temat: Wojny Bogów | wróć do komnaty |