|
|
|
|
Witaj Nieznajomy!
|
temat: Might and Magic IX Patch 1.3komnata: Cytadela Mocy i Magii (Might and Magic) |
wróć do komnaty
|
![]() Alexei Griffin
|
Hej, Ostatnio odkopałem swoją starą płytę z Kronikami Might and Magic i naszło mnie, żeby ponownie spróbować podejść do Might and Magic IX. Po długich poszukiwaniach napędu CD i jeszcze dłuższej walce z uruchomieniem gry na Windows 11 przypomniałem sobie o istnieniu patcha 1.3. Chciałbym jednak grać w polską wersję językową, dlatego mam kilka pytań dotyczących tej aktualizacji: W Skarbcu Kwasowej Groty znalazłem informację, że patch 1.3 można zainstalować na polską wersję, ale nie wszystkie jego elementy będą działać. Czy ktoś może doprecyzować, które elementy dokładnie nie działają? Może jest jakiś sposób żeby ten patch w całości działał na wersji polskiej. Czy grając bez patcha 1.3 można natrafić na moment, w którym gra stanie się nie do przejścia? Z tego co pamiętam (i co wyczytałem), MM9 ma sporo bugów i zastanawiam się, czy patch jest w praktyce konieczny. Z góry dzięki za pomoc i wszelkie wskazówki. |
![]() Alamar
|
MM9 jest do ukończenia bez fanowskiego patcha. Problemem z MM9 na nowszych systemach może być ekran ładowania, który potrafił się zaciąć. |
| temat: Might and Magic IX Patch 1.3 |
wróć do komnaty
|