|
|
|
|
Witaj Nieznajomy!
|
temat: Playtesty nowej gry Heroes of Might and Magic?komnata: Mroczna Świątynia (Heroes Online, Clash of Heroes) |
wróć do komnaty
|
![]() Cyklob
|
Cześć, zakładam ten temat tutaj bo nie miałem pojęcia gdzie indziej to wrzucić. Jakiś czas temu na głównej stronie acidcave pojawiło się ogłoszenie że Ubisoft szuka ludzi do playtestu nowych Hirołsów. Zgłosiłem się z ciekawości i wstępnie się dostałem ale w sumie nic z tego nie wyszło? Niedługo po zgłoszeniu dostałem email z informacją że testy nie odbędą się w dniu na który się zgłosiłem i zostaną przełożone na inny termin, po czym kilka godzin później dostałem kolejny email z informacją że jednak im się udało i testy się odbędą tak jak było oryginalnie usatalone. Ok, fajnie. Email z prośbą o podpisanie NDA dostałem dopiero w piatek 21 listopada ale zanim zdążyłem go sprawdzić to został anulowany z informacją że nowy dokument zostanie wysłany w poniedziałek 24.11. Od tamtej pory jest głucha cisza i nie dostałem żadnych dalszych informacji? Ciekaw jestem czy ktoś miał podobne doświadczenie z tymi "playtestami"? |
![]() Dark Dragon
|
Czy odpisałeś na maila? Napisałeś prośbę o wyjaśnienie? |
![]() S4nndr0
|
Yo! You cold gate a demo w 4 from 6 races at steam. |
![]() Żmijec
|
No bo Ubisoft bankrutuje. |
![]() S4nndr0
|
Elo, jak silent hill (uwalany projek) przynajmniej mamy wersje demo i tak jak pan rodriuez urwił, to zawsze cos! |
| temat: Playtesty nowej gry Heroes of Might and Magic? |
wróć do komnaty
|