|
|
|
|
Witaj Nieznajomy!
|
temat: Scenariusze dla jednego graczakomnata: Wieża Siedmiu Smoków (Heroes V) |
wróć do komnaty
|
![]() Sobieski
|
Czy da się dodać scenariusze z edycji kolekcjonerskiej, edycji podstawowej i Kuźni Przeznaczenia do Dzikich Hord w taki sposób, aby miały polski dubbing, a nie angielski, a ukrytą mapę dało się uruchomić? Jak dodaję mapy z edycji kolekcjonerskiej do edycji podstawowej i Kuźni Przeznaczenia, to w podstawce i Kuźni mają polskie napisy i polski dubbing. Jak dodaję mapy z edycji kolekcjonerskiej, edycji podstawowej i Kuźni Przeznaczenia do Dzikich Hord, to mają polskie napisy i angielski dubbing. Jak dodaję ukrytą mapę do edycji podstawowej i Kuźni Przeznaczenia, to mogę normalnie w nią zagrać, ale jak dodaję ją do Dzikich Hord, to nie mogę jej uruchomić. Lista scenariuszy o które mi chodzi, to chyba wszystkie jakie istnieją: Ukryta w plikach gry: - (skasowano) Edycja kolekcjonerska: - Dyplomata - Smoczy Rycerz - Uchodźca Edycja podstawowa: - Gorący pościg - Opór - Ostatni Lot Sokołów - Podstęp Maahira - Wyspa na Własność - Łza dla Ossira Kuźnia Przeznaczenia: - Nowi wrogowie - Temptation - Unia - W poszukiwaniu mocy - Żelazny tron Dzikie Hordy: - Dni Ognia - Kielich Gromu - Krzyk Wolności - Krąg nienawiści - Próba Agraela PS Czy istnieją scenariusze do Heroes V niedodane do żadnej wersji gry, ale stworzone przez twórców gry? Coś w stylu "Christmas Treasure Hunt" oraz "The Seven Shards of Remembrance" do Heroes VI. |
| temat: Scenariusze dla jednego gracza |
wróć do komnaty
|