|
|
|
|
Witaj Nieznajomy!
|
temat: Grotowa Liga Fantasy Premier League komnata: Podziemna Tawerna |
wróć do komnaty
|
![]() Bychu
|
Jak co roku wraz z Bacusem będziemy rozgrywać sezon w FPL. Jeśli ktokolwiek byłby chętny dołączyć do Grotowego Grona Ekspertów Zawodowych - zapraszam. https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/a5ufex |
![]() Drwal
|
A pewnie się zapisze i jak przez 2 poprzednie wspólne ligi skopie Wam zadki. :) |
![]() Bacus
|
Oty! Ja nigdy nie przegrałem, możliwe że nie kończyłem jako pierwszy, ale powód jest prosty. Czasami po prostu zapominałem się logować po 3 kolejce. Teraz plan jest identyczny. |
![]() Bacus
|
I gdzie to kopanie zadków, bo patrzę x góry i czekam. |
![]() Drwal
|
No w tym roku na razie leże, kwiczę i wiadomo co. Zobaczymy co dalej. ;) |
![]() Bacus
|
Drwalu...![]() Dlaczego chcesz teraz się poddać, że jedna czy druga kolejka Ci nie poszła. To nie jest żaden powód, zrób transfery i graj. Osiągniesz cel, top3 w naszej lidze jest do zrobienia. |
![]() Bacus
|
Zakończyły się XVII coroczne Grotowe zawody z wyciągania... znaczy w FPL! Był to sezon niezwykły, fantastyczny, bajeczny i pełen zwrotów i upadków. Jak na sezon gdzie Ja zapomniałem założyć konta, Pan Bychu zapomniał hasła po 1 kolejce, a ten Trzeci spocony młócił, oglądał poradniki na youtubach i kopowiał teamy pro graczy to możemy uznać, że tegoroczny wyścig był najlepszym od zawsze.![]() Jak widzimy na tabeli, wygrał nieuczciwie, ale z sporym zapasem nad drugim miejscem PAN BYCHU! Gratulacje za walkę, granie Bruno Fernandesem na kapitanie(oszustwo), opluwanie Arsenalu przez cały sezon i takie tam. Tyle ile razy zmieniała się tabela w czasie tego sezonu była niesamowita. Niestety, te zawody i zabawę musiał popsuć nie kto inny co kibic LFC, nasz ulubiony Drwal Rębajło, który jak każdy fan tej drużyny pokazał gen przegrywa i zamiast walczyć do końca do się popłakał w połowie sezonu i przestał grać. Prawdziwy mężczyzna walczy do końca, a tylko bobasek femboj przestaje przy pierwszym potknięciu. Miejmy nadzieję, że takie osoby nie będą przekazywać geny przegrywa następnym pokoleniom. Wstyd, hańba, żenada i pośmiewisko. Nie wiem jak można spojrzeć w lustro... Przechodząc do pozytywów, czyli tego jaką jakość pokazał Bychu i nieskromniee powiem - Ja sam. Wielką. Bardzo dobrą zmianą były uzgodnione zmiany w budowaniu składu, umówieniu się na niedublowanie piłkarzy i wykluczenie Halaanda z bycia C przez większość meczy spowodowała, że sezon był ciekawszy, atrakcyjniejszy i nie jednostronny. Ile razy lider się zmieniał w tym sezonie to wie tylko Pan Bóg. Panie Bychu, mam nadzieję, że powtórzymy to raz jeszcze i tym razem od początku sezonu będziemy stosować się do później ustalonych reguł. Miłego weekendu, Pozdrawiam z górniczej doliny. |
![]() Bychu
|
No cóż, sezon zakończył się w niedzielę. I w przeciwieństwie do Ligi Angielskiej Mistrz swój tytuł zdobył w pełni zasłużenie. Zdecydowana wygrana i wspaniały comeback (29 pkt straty przed ostatnią kolejką), pozwoliły mi odnieść wygraną. Moi współgracze, Baca oraz Drwal zaprezentowali dwa różne podejścia. Bacus grał honorowo, nie wykupując tych samych zawodników, których mieli inni, różnicując skład oraz wybierając kapitanów spoza szablonu, naprawdę bardzo ciekawy sezon w jego wykonaniu. W wypadku Drwala... po punktach widać jasno, że nie szło mu dobrze, został zdecydowanie zdeklasowany przed ludzi znających się na piłce bardziej. Próbował kopiować zawodników z naszych składów, w swojej desperacji prawie cały sezon trzymał na kapitanie Haalanda, jednak nic mu to nie dało. Mam nadzieję, ze na następny sezon wyciągnie wnioski i uda mu się zmniejszyć różnicę. Dzięki za sezon Panowie, pozdro poćwiczcie! |
| temat: Grotowa Liga Fantasy Premier League |
wróć do komnaty
|