Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Portal Przeszłości (Heroes VI)temat: Lagi paska inicjatywy, obramowania oraz dziennika zadań itp
komnata: Portal Przeszłości (Heroes VI)

Blueoyoester PW
24 kwietnia, 13:28
Dzień dobry Wszystkim, chciałbym się zapytać czy ktoś spotkał się z lagowaniem: paska inicjatywy (przy tym wszystkich elementów podczas bitwy), że jak się porusza (następna jednostka, kliknięcie na profilowe jednostki na pasku inicjatywy), klikanie dziennika zadań, przewijania paska w dół gdzie są te cechy do wyboru, przewijania paska takiego samego, ale z bohaterami oraz przede wszystkim „promieniowaniem” obramowania przy profilowym bohatera lub przy numerku misji, chciałbym się zapytać jak to naprawić, bo próbowałem już wyłączyć optymalizację pełnoekranową i w ogóle ustawiać na nowo ustawienia w grze i właśnie nic nie pomogło, nawet restart komputera, nie wiem to się wydarzyło tak nagle, że wcześniej nie było problemu a dzisiaj przez co się zdenerwowałem i zepsuło mi humor, bo tak nagle przestało płynnie to działać, jeśli chodzi o to promieniowanie to mam na myśli, że tak bardzo się zacina i ogółem przez takie błędy nie da się grać przyjemnie
temat: Lagi paska inicjatywy, obramowania oraz dziennika zadań itp