Kwasowa Grota Heroes VIIMight & Magic XHeroes III - Board GameHorn of the AbyssHistoria Światów MMSkarbiecCzat
Cmentarz jest opustoszały
Witaj Nieznajomy!
zaloguj się    załóż konto
Podziemna Tawernatemat: Szkolne wspominki
komnata: Podziemna Tawerna

Nicolai PW
26 sierpnia, 16:53
Trafiłem na te zestawienie, którym podzieliłem się na privie z Bacusem i stwierdzam, że byłby to dobry punkt wyjścia do luźnych rozmów o czasach szkolnych.

Ja u siebie nie widzę 100-procentowej zgodności z żadnym Wojownikiem Z, ale najbliżej było mi chyba do Vegety. Miałem swoje zdanie i się z nim nie kryłem. Co nie każdemu się podobało. Na pewno drażniło to moją stereotypową polonistkę z liceum. Ona chciała byśmy słuchali, przyjmowali do wiadomości i nie zadawali żadnych pytań a już na pewno nie wyrażali własnych opinii XD

Z kolei z WF-em byłem niekompatybilny. Co tu dużo mówić? Szkoła, jak to szkoła, świata poza gałą nie widziała a ja sobie wymyśliłem bycie dobrym w jakiejś lekkoatletyce XD Co było o tyle absurdalne, że koledzy dostawali 6-tki za sam fakt chodzenia na UKS-y i pal sześć, że żadnych sukcesów piłkarskich nie odnosili a ja byłem lekkoatletycznym mistrzem gminy i sprinterskim wice powiatu a nauczyciel chciał mi dać 4 z WF-u XD

A jak to wyglądało u Was? Do kogo Wam było najbliżej? I czego Wam brakuje w tym zestawieniu? Mi na pewno typa, który zawsze powtarzał, że nic się nie uczył i ten sprawdzian go przeczołgał a potem i tak dostawał 5 XD To w sumie powinno być w opisie Goku. On tak co story arc robił XD

Dydzio PW
26 sierpnia, 17:07
goku to syn ktorego zawsze moj ojciec chciał ale sie nie doczekał xD

Kammer PW
26 sierpnia, 19:39
Patrząc po tytule myślałem, że to Tarnoob założył ten temat.

Bacus PW
26 sierpnia, 20:05
brakuje Pana Popo, Tego małego albonisa co ziomkował się z Tenshinem i małego Gotena.

Hayven PW
28 sierpnia, 00:48
Problem z obrazkiem jest taki, że tam wszyscy są w jakiś sposób dobrzy z wuefu (WF-u, WF-u, WF-u, co to za przeklęta apostrofoza), a to dla mnie z automatu nie rel.
temat: Szkolne wspominki