![]() |
![]() |
![]() |
Witaj Nieznajomy!
|
![]() komnata: Antykwariat Starej Ery (HoMM: Olden Era) |
![]() |
strona: 1 - 2 - 3 ... 12 - 13 - 14 | |
![]() Sir Galuf ![]() |
Można mówić wiele o tej grze (czy też jej zapowiedziach) ale Twórcy zdobyli u mnie naprawdę DUŻY szacunek za wprowadzenie poprawek do gry na podstawie feedbacków od fanów. To naprawdę sporo znaczy bo pokazuje, że traktują nas poważnie |
![]() Belegor ![]() |
Unfrozen to nie Ubisoft. Poza tym, ich nikt mocno nie kontroluje jak poprzednie studia. Dzięki temu mają czas na zmienianie aspektów i wolność decyzyjną. Pomaga też, że przed spotkaniem z Ubi mieli wersję demo, więc potem pracowali na funkcjonującym produkcie. Feedback też raczej pochodził od testerów gry w trybie pojedynku, aniżeli od youtubowych krzykaczy. |
![]() Adams ![]() |
Skoro tak się niby wsłuchują w głosy fanów, to niech wreszcie wywalą te paskudne owady z gry. ;) |
![]() anonim1233 ![]() |
A czemu niby mają je wywalać? |
![]() Alamar ![]() |
Adams: Ja rozumiem, że Rój nie każdemu może pasować i że jest na co w nim narzekać oraz że zalatuje to trochę Zergami (tudzież inną owadopodobną rasą z dowolnego fantasy, choćby z Warlords Battlecry 3), ale bez przesady.Skoro tak się niby wsłuchują w głosy fanów, to niech wreszcie wywalą te paskudne owady z gry. ;) OE to nie jest remake H3, w którym było Piekło, z jednym z najładniejszych ekranów miast, ale którym mało kto chciał grać na poważnie. Poza tym skoro wyrażasz swoją opinię, to pisz w swoim imieniu, a nie posiłkuj się "fanami", bo ja też jestem fanem serii i mi sam pomysł Roju się podoba (wykonanie już gorzej, ale zobaczymy, co Unfrozen poprawi bądź nie) bardziej, bo to coś nowszego i świeższego niż kolejna nudna iteracja Inferna. |
![]() Kastore ![]() |
Pan Głosy Fanów ma trochę rację. Robienie frakcji, gdzie na każdym levelu jest robal, raczej świadczy nie za dobrze o pomyśle. |
![]() Alamar ![]() |
Owszem, dlatego napisałem o wykonaniu i o tym, że jest na co narzekać. Inna sprawa, iż dotychczas w Piekiełku, szczególnie w H5-6, miałeś same demony (trójka i czwórka to bardziej skomplikowane sprawy, ale na pierwszy rzut oka masz istoty związane z demonami)... choć w przeciwieństwie do OE różniły się wyglądem i można było je łatwo rozpoznać. Zresztą nie tylko Inferno miało ten problem - przypomnę choćby kurduple z piątki czy orków (gdzie prawie każda jednostka jest orkiem lub powstała z tych samych eksperymentów co one) no i zamek rycerza z H1-2. |
![]() Kastore ![]() |
Właśnie kojarzy mi się to z piątką i krasnoludami albo orkami (nie zgodzę się, że w trójce demony były takie same na każdym poziomie), ale według mnie Rój jest jeszcze gorszy, bo jednostki w HOE są tak małe, że nawet nie wiem, na co patrzę i widzę tylko, że jest bardzo podobny robal na każdy poziomie. To po pierwsze, a po drugie to są robale. Co mnie obchodzą robale? Robale to ja se mam pod zlewem i nigdy nie myślałem, że byłoby epicko zrobić z nimi larpa. |
![]() avatar ![]() |
Ja demony mam w głowie i też nigdy nie myślałem by robić z nich line-up. |
![]() Adams ![]() |
Czemu niby mają wywalać robale? Ano dlatego, że: - prezentują się bardzo brzydko - zlewają się ze sobą i otoczeniem Serio ktoś chciałby tym grać? ;) Co do diabłów, to jedna z moich ulubionych ras (obok tytanów). |
![]() Alamar ![]() |
Adams: To już kwestia gustu, choć osobiście też mi ten styl graficzny nie pasuje.- prezentują się bardzo brzydko Adams: A to już prawie każdy na tę wadę narzekał i to od chwili ujawnienia miasta i jednostek.- zlewają się ze sobą i otoczeniem Zobaczymy, czy Unfrozen coś z tym zrobi. Chyba jedynie czerw i królowa się jakość z nich wyróżniają. Adams: Zdziwiłbyś się zapewne.Serio ktoś chciałby tym grać? ;) Do tego nie znamy na razie mechaniki frakcji "w praniu". Nie sądzisz więc, iż ocenianie "książki po okładce" jest na wyrost? Swoją drogą nazwy stworów Roju i Kniei są strasznie na siłę i nieintuicyjne, jakby twórcy nie byli pewni swego zdania i koniecznie chcieli się wyróżnić na tle poprzednich gier. |
![]() Adams ![]() |
Chomikowaty gieroj Groo wygląda jak żywcem wyciągnięty ze Star Wars czy czegoś w ten deseń - do Heroesów pasuje jak kalosz do garnituru. ;) |
strona: 1 - 2 - 3 ... 12 - 13 - 14 |
temat: Heroes of Might and Magic: (g)Olden Era |
![]() |