|
|
|
|
Witaj Nieznajomy!
|
temat: Hero Forge (Of Might and Magic)komnata: Jarmark Cudów |
wróć do komnaty
|
| strona: 1 - 2 - 3 - 4 | |
![]() Eggyslav
|
Magi specjalnie nie da się zrobić ze względu na to, że nie ma w HF gąsiennic. Jeśli już, to byłaby ona alternatywą dla Terminatorów. A Mecha Godzilla na siódmym poziomie to całkiem fajna propozycja. Przemyślę. EDIT: Postanowiłem że na siódmy poziom pójdzie wielka zmutowana pijawka. |
![]() Kastore
|
Cytat: Brzmi trochę nudno. Ja wyznaję zasadę, że jeśli coś nie wygląda ciekawie, to po powiększeniu też nie będzie wyglądać ciekawie.
Postanowiłem że na siódmy poziom pójdzie wielka zmutowana pijawka. |
![]() Eggyslav
|
Czy oby na pewno? Jak nie to, to inną jednostką 7 poziomu o której myślałem mógłby być Drapieżny kosmita w stylu Ksenomorfów/Zergów/Tyranidów. |
![]() Eggyslav
|
Sorry za podwójny post, ale ogłaszam że Forge zostało ukończone. Na siódmy poziom wjechał czołg, a Pijawka poszła jako alternatywa. Ale Forge pokażę jutro, tymczasem nowość: Dowódcy, inspirowani oczywiście Wogiem, ale także kapitanami w miastach HoMM II: Przystań: Kasztelan. ![]() Nekropolia: Żniwiarz.* ![]() Akademia: Alchemik. ![]() Sylvan: Hamadriada. ![]() Twierdza: Berserker. ![]() Loch: Nadzorca. ![]() Kronverk: Wiking. ![]() Katedra: Spowiednik. ![]() Iglica: Oświecony. [/url]Inferno: Opętany. ![]() Zatoka: Kwatermistrz. ![]() Fabryka: Maszynista. ![]() Wrota Żywiołów: Wysłannik. ![]() Forteca: Znachor. ![]() * Tak wiem, Żniwiarz był alternatywną jednostką dla Nekropolii, ale zmieniłem zdanie, i teraz dla Nekropolii alternatywą są Mumie. |
![]() Andruids
|
Niecierpliwię się : > Pokazuj te cyberabominacje! |
![]() Eggyslav
|
Służę Uprzejmie. :) Żołdak/Szturmowiec ![]() ![]() Cyber Zombie/Cyber Rozpruwacz: [/url] [/url]Dron/Dron Strażniczy* ![]() ![]() Grenadier/Bombardier ![]() ![]() Terminator/Terminator Niszczyciel** ![]() ![]() Odrzutowy Skoczek/Odrzutowy Rycerz ![]() ![]() Czołg/Ciężki Czołg*** ![]() ![]() Zmutowana Pijawka/Królowa Pijawek**** ![]() ![]() Przywódca: Komisarz ![]() *Atakuje i powraca jak Harpia. Ulepszenie Blokuje Kontratak ** Teleportuje się. *** Tak, wiem że bez Nagi. Próbowałem, nie udało się. **** Alternatywa dla poziomu 4. Wysysa życie i lata jak wampir |
![]() Andruids
|
No i fajno. Podoba mi się beret dla goblinów, jak z rysunków Agara. Królowa pijawek też bardzo fajnie wyszła. Szkoda, że nie udało się z czołgiem. Ale cieszę się, że sam pomysł trafił do line-upu. |
![]() Eggyslav
|
Tak właściwie to Gobliny noszą bandany, bo typowo militarnego beretu w HF nie uświadczysz. Ale cieszę się że się podoba. Następne miasta (które już ukończyłem) to Sanktuarium i Azyl (Ale nie taki jak sobie wyobrażacie...). |
| strona: 1 - 2 - 3 - 4 | |
| temat: Hero Forge (Of Might and Magic) |
wróć do komnaty
|